Nyilvános helyen szoptatás? - érdekelne a véleményetek.
Egy gyermek szoptatása a lehető legtermészetesebb dolog, mégis ugyanolyan provokációnak tartom a múltkori mekis megmozdulást a szerintem túlbuzgó anyukák részéről, mint amikor a homokosok mennek ki az utcára.
Szerintem tisztelni kellene azokat az embereket, akik nem kíváncsiak idegen nők melleire, vagy kényelmetlenül érzik magukat egy ilyen helyzetben.
Vagy miért nem takarják el magukat szoptatás közben ezek a nők? Az még egy járható(bb) út lenne szerintem.
Én is hamarosan szoptatni fogok, és tudom, hogy meg lehet oldani egy gyermek táplálását diszkrétebb módon is.
Nem olvastam a hozzászólásokat.
Szoptattam én is a kislányomat. A világ legtermészetesebb dolga szerintem. De...
Mikor meglátok egy nőt (volt rá példa buszmegállóban) hogy kidobta a ciciket és elkezdett szoptatni hát nem tudom. Elég furán érintett.
Tudom milyen szoptatni,imádtam,kár,hogy nem tudtam sokáig,de nekem nonszensz.. !!
Nem hiszem el Komolyan nem hiszem el,hogy nem lehet ezt másképp megoltani..!! Ez már nem az a hely,nem az a világ ahol úgy mond elfogadott lenne! Talán a társadalom miatt vagy nem tudom.
Egy biztos és nem ítélkezem,nem jogom,de én biztosan nem kaptam volna elő a cicimet és nem szoptattam volna meg Akárhol a kicsimet!
Kedves 19-es, te szexelsz a babáddal amikor táplálod? Ennyire azért ne legyünk közönségesek, hogy azzal hasonlítjuk össze.
Ha diszkréten letakarva, férevonulva anyuka megszoptatja babáját, szerintem azzal semmi gond. Csak ne hősködjön és mellét kirakatba téve tegye azt.
Igaza van a 20-asnak, szerintem is felkapták, hogy a szerencstlen biztiőr meggondolatlanul járt el, szerintem álmában sem gondolta, hogy ez lesz belőle és biztosan szívesen visszaforgatná az időt :D.. na de a lényeg, akkor lett volna ennek értelme, ha a Mekiben táblán lógna hogy tilos szoptatni, mert ez így csak a csóri biztonsági őr véleménye, aki belebotlott egy harcias anyukába, ha pl. én vagyok ott, akkor tuti kivonulok a kocsiba, vagy szó nélkül keresek valami más helyet. Akkor sem szervez senki tüntetést ha a szomszéd Pali bácsi szerint gáz a nyilvános szoptatás egy darab biztonsági őr véleménye pedig pont ilyen jelentős.
A tüntetésen a 2-3 éveseket szoptató ősenyák pedig csak arról tettek bizonyságot, hogy lusták voltak időt szakítani arra, hogy fokozatosan, normálisan elválasszák a gyereküket, mindenki addig szoptat amíg akar, de ahogy írták egy 3 évesnél ez már tényleg nem az a helyzet, hogy mindenképpen muszáj akkor is ha nem otthon vagyok és a gyerekre rájön az éhség, tehát már bőven lehet otthon csinálni ha csinálni akarja.
És ha 15 éves lesz majd a gyerek és lesz egy hasonló tüntetés, akkor is kiviszi? Mert ezzel az erővel az is csak egy hajszálnyival lenne furább mint a Mekiben szopizó 4 éves...
Kérlek, jelöljétek már be a képen a négy éves gyereket!
Ja, meg nem mindenki kocsival van.
Egyébként sehol senki nem írta, hogy visszataszító egy 3 éves szoptatása, csak hogy ekkor már igazán semmi nem indokolja, hogy nyilvánosan történjék.
És ezzel teljesen egyetértek én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!