Mikor lesz normálisan tejem? Hétfőn lesz 2 hetes a kisfiam. Van tejem de nem elég így kezdetektől pótolni kell. Mit csináljak a több tej érdekében? Méhpempőt kezdtem szedni tegnap.
ördögi kör, mert amennyivel pótolsz, annyival kevesebb termelődik, hisz azt nem a szervezetednek jelzi...
még pici, szerintem ilyenkor még könnyebb elhagyni a tápit és befészkelni magát az ágyba 2-3 napra, egész nap szoptatni...
A kezdetektől mit kellett pótolni? Kell egy kis idő, hogy beinduljon a tejtermelés. Ha eleve pótlást adtál, akkor a baba annyival kevesebbet szopizott, ergo kevesebb tejed termelődött. Kezd el elhagyni a pótlast, és csak szoptass, ha kell óránként.
Így lesz több tejed.
Ezt en komolyan nem ertem.. mi a francnak irnak fel mar a korhazban tapszert? Nekem 5en szuletett a fiam, 8an lett tejem, addig elotejet kapott kizarolag.. fogyott nyilvan, de ez termeszetes es teljesen normalis. Ha mar 1 napos koraban tomik bele a tapszert szoptatas helyett, akkor nem is kell masra szamitani.. jol lakik azzal. Ha valai nagyon izgul, hogy az elso par napban, amig be nm indul a teje, esetleg kiszarad a baba, akkor adjon vizet, de ne tapszert egybol. Abbol *bezabal* a baba. Holott eleg lenne neki az a mennyiseg, ami a mellbol jon. Eloszor csak 10-20 ml, aztan szepen lassan egyre tobb.
A te tejed be sem indult rendesen szerintem.. kiszirvja az a 10-20 milit ami benne van, es annyi, utana kapja a tapszert, nem csung rajtad orakat akar, ezzel jelezven a testednek, hogy hahooo, tobb tej kellene. Talan meg nem keso megprobalni elhagyni a tapszert. Szoptass-fejj-szoptass-fejj, ha jon a tej, ha nem, hatha. Kivanom, hogy sikeruljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!