Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek későn,3-4 héttel a...

Akinek későn,3-4 héttel a szülés után indult meg igazán a teje, a baba rászokott még a mellre?

Figyelt kérdés
2015. márc. 14. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
szia! Nekem a 2-3. héten indult meg. 3-4 hétig esténként pótolnom kellett, 1-2x éjjel is annyira éhes volt. Nem volt gond rászokott, sőt 26 hós korában én vettem el tőle :-) Minél gyakrabban tedd cicire, szopi után add neki a tápszert. Minden szopi után fejtem mindkét mellem.
2015. márc. 14. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem. Addig pótolni is kellett, utána meg már üvegből akarta az anyatejet is. Én fejtem, amikor már beindult, így 9 hós koráig kapott anyatejet is (kb. 80%-ban!)Melós volt a fejés, de így utólag nekünk megérte, egészséges, erős gyermek.
2015. márc. 14. 14:01
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem otthon indult meg,de besárgult nem volt hajlandó szopni. aztán cumizavar.nagy nehezen visszaszoktattam,meg ezerrel szaporítottam. 6 hetes korára lett elég,most fél éves szopik,fagyasztó tele. nekem a medela calma üveg vált be,teljesen más mint egy sima cumisüveg,ugyanakorra munka enni belőle,mint szopni,és akkor ugye már mindegy volt neki miből eszi. tényleg nehéz enni belőle,vízzel megpróbáltam. abból aztán nem jön csak úgy. nekem 1 óra lennek iszívni,persze 1 ügyes babának kb 3 perc :-)
2015. márc. 14. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is nehezen indult meg a tejem. Kapott tápszert már a kórházban, ebből az lett, hogy a mellemet nem fogadta el. 2 napig kínlódtam itthon vele, mikor javasolta a védőnő, hogy próbáljam ki a bimbóvédőt. Ezzel is nagy nehezen, de végre megpróbált enni ciciből. Az elején volt olyan, hogy másfél-két óra volt egy etetés, mert mindig bealudt, keltegetni kellett, éhes is volt. Én azt éreztem, hogy soha nem lesz vége az etetés, fejés, büfiztetés körforgásnak. Kb. két hónapos volt a lányom, mikorra teljesen rendbe jöttek a dolgok. Akkor már nem kellett a bimbóvédő, és hál istennek pótlás sem. Most egy éves, és még mindig szopik, van tejem is bőven, hál istennek.

Nála annyiban okozott még "zavart" a cici-bimbóvédő "kínlódás", hogy nem fogad el semmit ami szilikonból van. Nem kellett neki egy percig sem a cumi, cumisüveg, csőrös pohár. Csak sima pohárból volt hajlandó inni, már 6 hónapos korától kezdve. Ezt viszont nem bánom, mert most már nagyon szépen iszik egyedül a pohárból, nem megy ki csak a víz fele :-D

2015. márc. 15. 13:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Sógórnőmnek vagy 2 hónap is volt mire igazán elég lett a tej, aztán pedig rengeteg volt, a fia 2,5 éves, mostanában hagyta abba a szopit.
2015. márc. 15. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!