Szerintetek ez kíméletes leszoktatás az éjszakai szoptatásról?
1. Ne aludjatok külön a férjeddel a gyerek miatt.
2. Hogy ne lenni kíméletes módszer ez?
3. Nem fog éhendögölni ha szopott napközbe 1x vagy 2x
Csak pár napot van mellette az átszoktatás miatt.
Az éhség nem volt itt most téma..
talán hasznos lehet ez a cikk: [link]
nekem az volt :) egyébként nem hinném, hogy ártanál neki, de a probléma valószínűleg az, hogy cicivel tud csak visszaaludni, és azt kell megtanítanod neki, hogy anélkül is el tudjon aludni, persze attól még az alváshoz való úton neked kell elindítani (simi, puszi, stb), de ezek később már nem lesznek olyan érdekesek, mint a cici és elhagyhatja őket. Én a vízivásos módszert alkalmaztam, és pár alkalom után már azt sem kellett
éhen dögölni??
Úristen,hát egy kisgyerekről van szó-beszéljünk már kultúráltabban.
simán menni fog-ne húzd sokáig,minél nagyobb,annál nehezebb lesz.pár nap és sikerül,azt ki kell birnia-meg nektek is.csak ne lássa rajtad,h meginogsz-mert megérzi.apával biztos menni fog!
igen én is ettől félek, azért akarjuk leszoktatni. most őszintén nagyon el vagyunk határozva. szerintem az első körben még sokat dököngéltem most egyáltalán nem! első éjjelen túl vagyunk, könnyen elaludt apjával, kelt 3x kicsit nyönyögött de visszaaludt.
meglátjuk, múltkor 3.éjjelre átaludta!
vizet nem fogad el már próbáltuk...:-/
szerintem ez most jó lesz, érzem! :-)
és egyúttal a szobájába is átraktuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!