Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Tanácsok szoptatásról?

Tanácsok szoptatásról?

Figyelt kérdés

Csak, hogy most ne rontsam el. :)

Az első babámnál nem voltam elég kitartó, és 1 hónap után elapadt a tejem. Most úton a tesó, és nem akarom, hogy újból így legyen.

Minden tanács jól jönne, mert ezügyben nem tudok segítséget kérni senkitől.

2013. okt. 25. 12:43
 1/3 anonim ***** válasza:

- sok sok böséges folyadék

- no stressz

-Igény szerinti szopi (akár oránként éjjel nappal)

- Kukába a mérleggel és a stopper órával

-csak önmagadra hallgass de ne szégyelj felhivni adott esetbe szoptatási tanácsadot

-ne adj cumit a babának

-ne adj cumis üvegböl se tápitz se vizet se teát

-ne idegeld magad

-Hordozd

2013. okt. 25. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Első mindent leírt.

Kicsit ellentmondásosnak tűnik, de: Próbálj meg mindent, hogy szoptathass DE ne aggódj ha nem megy.

Tehát legyél kitartó, ne add fel, szoptasd amikor tudod, de közben ne éld meg ezt olyan nagy problémának; ha nem megy, hát nem megy, sok ember nőtt fel és élt teljes értékű életet anélkül, hogy szopizott volna. És te se leszel rosszabb anya, ha nem tudsz szoptatni, ezt próbáld meg tudatosítani magadban. :)

2013. okt. 25. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, első tényleg szépen összefoglalta. Még annyit, hogy szó szerint akár órákig is hagyhatod szopizni: én pl így legóztam a nagyobbal: ültem az ágyon, cicimen a kicsi, néha megcseréltem. Ne várj egyik napról a másikra csodát, legyél türelemmel, a szervezetnek kell pár nap mire a sok-sok cicizéstől felszaporodik a tej. És mindig a kicsire kell hallgatni.
2013. okt. 26. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!