21 hónapos cicifüggő babát hogyan szoktathaták le a szoptatásról egyik napról a másikra? Esetleg valami praktikák, tanácsok? Még éjjel is felkel néha kétszer is.
A fiam is cicifüggö.Föleg éjjel.Igaz ö még 10 hónapos.Viszont 6 hónapja minden éjjel5x 6x felébred,és csak a cici jó.
A lányomat 14 hónaposan szoktattam le az éjjeli szopiról,1 hét alatt sikerült.Rá ehy hétre az alvás elötti is elmaradt.
A fiamat is leszoktatnám,mert nagyon fáradt vagyok.Viszont jó lenne kivárni az 1 évet......
èjjel egyszerüen ne adj neki.Készíts be teát,vagy viz lenne a legjobb.Neki éjjel már tényleg nincsen rá szügsége.
Nappal pedig egyre kevesebbet.Szerintem pár hét alatt sikerülhet.
Nem kellene leszoktatni, abbahagyja magától, vagy fokozatosan szoktasd le, de egy rendszer maradjon benne.
Az én kisfiam 22 hónapos, szopizik, imádja. Az éjszakait 1,5 éves korában egyik napról a másikra abbahagyta.
Azért ne felejtsük el, hogy az éjjeli szopizás, nyugtalanságot, fogzást, szomjúságot jelenthet egy bizonyos kor után. 10 hónapos korban pláne: fogzás.
Pl. most éjjel 2x kért cicit, nem is értettem. Ma figyelem, milyen az étvágya, a hangulata, nehogy későn vegyem észre, ha beteg lenne.
Szóval fő a fokozatosság és a rendszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!