Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor szokott le 1 évnél...

Mikor szokott le 1 évnél idősebb babád az éjjeli szoptatásról?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen... Addig hol többször, hol kevesebbszer, de ébredt. Csak cicivel tudott visszaaludni :) Cumija nincs és nem is akartam később rászoktatni. Tudom, hogy nem az éhség miatt ébredt, csak én és a cici kellett neki. Engem nem zavart, ha sokszor ébredt, magam mellé vettem és legalább tudtam valamit pihenni.
2011. aug. 3. 17:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémek amíg szopiztak, mindig kértek éjjel is. Ahogy leszoktak a szopiról, úgy múlt el az éjjeli ébredés is (24 hósan, 13 hósan + a legkisebbik most 13 hós, és még mindig szopizik, éjjel is...).
2011. aug. 3. 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
27 hónaposan. Az éjjeli volt az utolsó ami elmaradt. 25 hónaposan kemény harcok árán szoktattam le a nappali szopiról (cicin aludt el addig), utána az esti elalvásról már könnyebb volt, de éjjel ha felébredt még kellett neki, akkor semmi nem vígasztalta, aztán szépen lassan elhagyta.
2011. aug. 3. 18:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

:-( Hát kicsit elszomorodtam most a válaszokon. Fiaim 1 évesek lesznek, és mindketten kelnek éjjel 6-8 alkalommal (fejenként), és szintén szopi a vége 99%ban. Én már hulla vagyok sokszor, alig alszom, párom se sokkal többet.

Bocs az off-ért.

2011. aug. 3. 20:57
 5/10 anonim ***** válasza:
22 hónaposan.
2011. aug. 3. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
13 hónaposan - kövezzetek meg - leszoktattam. Elegem lett, addigra már félóránként ébredt. Adtam neki vizet, aztán mellette maradtam, amíg vissza nem aludt. Egy hét múlva már eszébe sem jutott.
2011. aug. 3. 23:02
 7/10 A kérdező kommentje:
Én is szoktam vízzel kínálni, de elég határozottan elutasítja sajnos. Valójában szerintem se nem szomjas se nem éhes, csak nem akar egyedül lenni.
2011. aug. 4. 08:34
 8/10 xStefix ***** válasza:
53%

Együttalvás, hümm?

Főleg az ikres anyukának lehetne ez segítség, ha eddig nem így csinálta.

Enyém csak 11 hónapig ébredt azért, hogy szopizzon, de így sokkal kipihentebb volt mindenki.

2011. aug. 4. 11:56
 9/10 anonim ***** válasza:
64%
2 es fel eves koraban
2011. aug. 4. 15:23
 10/10 anonim ***** válasza:

Az ikres vagyok. Köszi a tippet, valamelyik válaszoló. Együtt alvás? Úgy működik, hogy apa alszik egyikkel a helyünkön, másikkal meg én bent. Aztán egymást cserélgetük ha ébrednek. TEhát kelni kell. Ha mindkettő velem van, vagyis egy szobában vannak 99 % hogy ébresztik egymást. :-(

Ma megjött először szülés óta, kíváncsi vagyok ez mennyiben fogja befolyásolni a dolgot. ?

2011. aug. 4. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!