21 hónapos cicifüggő babát hogyan szoktathaták le a
szoptatásról egyik napról a másikra? Esetleg valami
praktikák, tanácsok? Még éjjel is felkel néha kétszer
is.
Nem akarok senkit megbántani, de én nem tudnám 5 napig hagyni sírni azért, amit annyira szeretett. Náluk ez a kötődés legősibb, legszorosabb "eszköze".
Én csak fokozatosan tenném, ami egyébként kiválóan működik.
És egyáltalán nem jelenti azt, hogy 5 évesen hozza majd a sámlit... :(((
2011. jan. 13. 08:15
12/18 anonim válasza:
bocs de ez nem a te dolgod, te csinald ugy ahogy azt jonak latod ...kivancsi vagyok amugy nallatok hogy zajlik a neveles. szerintem nem normalis az hogy egy ekkora gyerek ejszaka 6szor ebredjen. Abbol hogy 5 nap utan mar azt sem tudta hogy mit kell vele csinalni latszik hogy mar nincs is ra szuksege. Vannak akik cumirol szoktatanak le sirva, vannak akik oviba szoktatnak sirva akkor miert lenne akkora csoda hogy en a cicirol szokattam le sirva. Sajnos az elkovetkezendo 10 evben meg rengeteg pelda lesz arra hogy o hisztizik es sir en meg nem engedek neki!
2011. jan. 13. 09:07
13/18 anonim válasza:
"kivancsi vagyok amugy nallatok hogy zajlik a neveles"
ez nem az az oldal, ahol ezt kifejteném, és nem is tartozik senkire.
Megjegyzem: kiverné nálad a biztosítékot :)))
2011. jan. 14. 19:57
14/18 anonim válasza:
akkor te se tegyel megjegyzeseket arra hogy en hogyan nevelem a fiamat...orulj neki hogy te jol csinalod...tele van ez az oldal mintaanyakkal
2011. jan. 14. 20:19
15/18 anonim válasza:
kedves utolsó,
miért csinálod ezt? Nem neked szólt a hozzászólásom, hanem a kérdezőnek azzal, hogy véleményem szerint nem szabad sírni hagyni a kicsit. Ugyanis ez fontos szerepet játszhat a döntésében, amiről a kérdés szólt.
Nem mintanyákkal van tele az oldal, hanem frusztrált anyukákkal, akik azt hiszik, ha valaki más másképp lát valamit, az a személye elleni terrorcselekmény. Ha van az embernek elég önbizalma, nem vesz támadásnak semmit.
MINDENKINEK BOCS A OFFÉRT.
2011. jan. 15. 06:02
16/18 anonim válasza:
te kezdted azzal hogy bezzeg te nem hagynad sirni 5 napig...normalis no nem is gondolja hogy 5x24 orat hagyom sirni a gyereket...aztan rosszindulatuan kezdesz idezni a hozzaszolasaimbol, majd kifagadva magadbol elkezdesz sertegetni...akkor mire veljem ezt ha nem kotekvesnek, ha valami nem tetszik ezen az oldalon akkor keress magadnak egy egyhazi forumot ahol hirdetheted a szeretetet. Azert azt meg kell jegyeznem ironiabol es rosszindulatbol lesz kire usson a gyereked.
2011. jan. 15. 08:23
17/18 anonim válasza:
Kedves Utolsó,
próbáld meg értelmezni azokat, amiket korábban ide írtam, és ide írd a személyemnek szóló dolgaidat, hiszen minden hozzászólás megy a kérdezőnek. Írj privátot. Ha vitázni akarsz. Én nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!