Hogy szoktathatom le a szopirol? Egy eves a kisfiam es sajnos mar nem tudom tovabb szoptatni, mert a fogaimmal orvoshoz kell mennem. Gyokereken cisztak is vannak, mar nagyon elfajult.
Először - bocs, ha már megtetted - kérdezd meg a fogorvost, nincs-e alternatíva, olyan fájdalomcsillapító, gyógyszer, ami nem jut át az anyatejbe.
Ha muszáj, akkor sem kell biztosan leszokni a szopiról, elég csak kényszerszünetet tartani. Én két hétig voltam kórházban párhetes baba mellől, de utána újra szoptattam. A gyerek utálta a cumisüveget, de végül nagy bömbölde után elfogadta, hiszen éhes volt. Ha ennyire ragaszkodik a cicihez, sajnos erre nem hiszem, hogy szép módszer létezne.
Jobbulást és kitartást!
Engem műtöttek cisztával, nem kellett abbahagyni a szoptatást. Annyi, hogy szóltam előre a dokinak, hogy kisbabám van szoptatok. Vannak olyan érzéstelenítők amik nem okoznak gondot. Nézz utána a Gengigel nevű gélnek, a műtét utáni sebgyógyulást segíti.
Jobbulást!
Én 3 éve folyamatosan szoptatok, még veseleállásom is volt (szoptattam,terhes voltam) közben (műtéttwl) de folyamatosan szopizhattak a gyerekeim!
Kérdezz rá az orvosnál, biztos hogy vanmegoldás!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!