Leendő anyuka kérdése:
Kérdésem 2 hos babat hog Szoktassam rá tápsszerre?
Figyelt kérdés
Eddig se cumit se tapszert nem fogadta el csak anyatejes volt2015. márc. 13. 13:23
31/43 anonim válasza:
szerintem ha közlöd, hogy kényelemből nem akarsz szoptatni, kedves hangnemre ne számíts,max. normálisra. nyilván nincs rendes indokod, hadoválsz összevissza, de a gyerekedet sajnálom :)
32/43 anonim válasza:
Erdeklodj gyogyszertarban a gyogyszereszek tajekozottak tudjak mit lehet csinalni. eloszor probald meg hogy keszitesz egy adag tapot , es a kovetkezo etetesnel kinald meg vele. lehet hogy jobban fog neki tetszeni mint az anyatej. talan a cumisuveget elfogadja ha ehes less.
a sogornom se szoptatott amikor hazajott a korhazbol masnaptol tapra tette a gyereket, de kellett vagy 3 honap mire teljesen elapadt a teje. ha feszul a melled akkor ovatosan nyomd ki a felesleget de ne fejjed. ahogy abbahagyod a szoptatast ugy csokken a tej. kinyomni is cask azert kell hogy ne fajjon es vigyazz nehogy begyulladjon a melled. ne csinalj gondot ebbol a szoptatas eleg utalatos dolog nem mindenkinek jon be.
33/43 anonim válasza:
Sehogy. Szoptass, amíg tudsz!
34/43 anonim válasza:
én nem tudom,hogy csak én vagyok-e így vele,32-es de ezt rossz volt olvasni is. még a hideg is kirázott. így elapasztani a drága tejet, a babát meg rákényszeríteni a tápszerre,hogy ha éhes megeszi. inkább nem is akarom tudni már,mik vannak. elég volt amit itt olvastam.
35/43 anonim válasza:
32-es remélem nincs gyereked!
36/43 A kérdező kommentje:
Probálgattam elején de nem fpgatta el és nem kell neki természetesen nem erőltetem rá lassan ugy is hozzá táplálás még 2 hónap de évekig nem fogom szoptatni mert egy 2-3 éves gyereknek nem kéne anya cicijén lógni szerintem am 32 es nem apasztottam el mert mivel nem léri tápot nyilvan akkor szoptatom még ha nem is szeretek szoptatni
2015. márc. 16. 09:12
37/43 anonim válasza:
Hozzátáplálni is ráérsz 5-6 hónaposan. Szerintem kissé furcsa a hozzáállásod, nem vagy tisztában a dolgokkal. Letudtad a szülést, de macerás a gyerek, mi?!
38/43 anonim válasza:
Kérdező, te egy végtelenül primitív ember vagy!"évekig nem fogom szoptatni mert egy 2-3 éves gyereknek nem kéne anya cicijén lógni" A gyereked 2 hónapos!!!
39/43 A kérdező kommentje:
képzeljétek el igenis tisztába vagyok a dolgokkal van egy 3 éves kislányom aki boldog ugyhogy ennyit erről azért vagyok primitiv ember mert igenis 2-3 éves gy erek már ne cicizzen? Nevetséges :D nah jó nem kell több komment aki nem tud kérdésemre választ adni inkább ne kommenteljen nem vagyok kiváncsi azokra akik nem a kérdésemre adnak választ előre is köszike :)
2015. márc. 16. 16:21
40/43 anonim válasza:
Ha van 2 gyereked, akkor miért vagy leendő anyuka? És miért nézed le, aki veled ellentétben szoptatni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!