Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kérdésem 2 hos babat hog...

Leendő anyuka kérdése:

Kérdésem 2 hos babat hog Szoktassam rá tápsszerre?

Figyelt kérdés
Eddig se cumit se tapszert nem fogadta el csak anyatejes volt
2015. márc. 13. 13:23
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
77%
anyatejjel mi lett? elapadt? nálunk a MAM cumisüveg nagyon jó volt, nem zavarta meg a lányaimat, és tudtak abból is enni, plusz cici. de olyat is hallottam, hogy kanállal próbálkoztak. esetleg védőnéni tud segíteni.
2015. márc. 13. 14:15
 2/43 anonim ***** válasza:
9%
miért mi történt a tejjel? ha még van valamennyi,vissza lehet hozni,gyakori mellretétellel+fejéssel.én azért adnék egy próbát.ha pedig semmi nincs,akkor pl.próbáld medela calma üveggel,abból tök úgyanúgy kell ennie mintha szopna. vagy sns,csak az macerásabb. de miért kell neki a tápszer? meg a cumi? nekem se kérte,de nem bántam ha egyszer szopott.
2015. márc. 13. 16:13
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
A MAM-os cumisüveg tényleg nagyon jó! Nálunk sem okozott zavart:)
2015. márc. 13. 17:04
 4/43 A kérdező kommentje:
Nem van tejem de nem szeretnek szoptatni nagyon rossz kis baba technikája teljesen kisebesedik allandoan
2015. márc. 13. 18:17
 5/43 anonim ***** válasza:
38%
Ha van tejed, akkor segíts neki szopni! nehogy tápszert adj neki!
2015. márc. 13. 18:51
 6/43 A kérdező kommentje:
Hogy segitsek neki? Meg mindent megkell neznem mit ehetek ihatok ez nekem nem teccik hogy ezt se szabad max egy kicsit stb ...
2015. márc. 13. 19:20
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
nem tetszik? :O megkérdezhetem, akkor miért vállaltál gyereket?
2015. márc. 13. 20:05
 8/43 anonim ***** válasza:

tudod más bármit megtenne,hogy szoptathasson.vannak akik kőkemény laktóz meg tejdiétán van. és ha nem is szoptatsz,miért a tápszer? fejni se vagy hajlandó? a baba persze,hogy sebzi,pici még meg kell tanítani.a fő gond az lehet,hogy rosszul kapja be a mellbimbód. nem nyitja elég nagyra a száját,nem az egészet kapja be,ilyenkor a szájában előrébb van,amit a nyelvével irritál. meg kell tanítani neki.ingereld a száját a mellbimbóddal,mikor jó nagyra nyitja,a vállánál fogva gyorsan húzd rá, támaszd meg nehogy elhúzodjon. szopi után levegőztesd a melled,kenjed lanolinos krémmel. az meg,hogy sok mindent nem ehetsz... miért? mondták is vagy csak te gondolod? sok baba mellett bármit lehet enni. de ha ezt-azt nem is lehet,ki lehet bírni nem? miért erőlteted rá a tápszert ha van tejed? sajnálom szegény pici babát :-( mások minden cseppért küzdenek,csak jó legyen neki. sokan meg éjjel-nappal fejnek.

2es

2015. márc. 13. 20:22
 9/43 anonim ***** válasza:
7 hetes a kislányom.Szóval ez most nálam kiverte a biztosítékot...Egyesek bármit megtennének,hogy tudjanak szoptatni,aki meg képes lenne rá,az nem akar.Mert neki nem jó.Mikor az ember gyereket vállal,akkor igen is tudomásul kell venni,hogy onnantól ő az első,azt kell nézni neki mi jó,És neki anyatej kell.Mert abban van a rengeteg vitamin,ásványi anyag,és persze az immunerősítők.Nekem is volt sebes a mellbimbóm,vérzett,gennyezett,de szoptattam,mert neki ezzel teszek a legjobbat.Néha még most is kellemetlen,de ha már ekkora szerencsém van,hogy rendesen termelődik tejem,akkor még szép,hogy azzal etetem.Legalább fejd a melled,és cumisüvegből add oda neki.Ne szoktasd tápszerre,ah nem muszáj.
2015. márc. 13. 20:33
 10/43 A kérdező kommentje:
Nem fejem mert annyi tej nincs hat sajnos igy gondollom nem csak en vagyok ebbe helyzetbe igen mondta vedonoezt se szabad enni kolat se lehet inni semmit nem lehet minden megvan szabva
2015. márc. 13. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!