Kérdésem 2 hos babat hog Szoktassam rá tápsszerre?
amúgy se ihatsz majd kólát :-) én is mondtam a férjemnek,nem fogunk inni ha nagyobb lesz és felfogja,mert akkor ő is állandóan azt akar majd inni. mit mondasz majd neki? te ihatsz,ő nem? vagy adsz neki is? ja és egy jó emésztésű baba mellett kb azt egetsz amit akarsz. nekem meg brutál hasfájós volt,de tök független volt pl. a kólától ha 2 hétig nem ittam,vagy 1 nap 2 pohárral ugyanaz. ha meg az a bajod,hogy a szoptatások miatt nincs időd a nagyobbra,minek kellett még egy? de komolyan,minek?
2es
kinővi. a többség 3-4 hónapos korra.nekünk ugyan tovább tartott,de hidd el mikor kevés volt a tej,és laktóz,tejmentes tápszert kapott akkor is fájt a hasa,mint mikor elég lett és szoptattam. annyira nem attól függött mit ettem. puffadt,ami meg ugye a vékony belekben elakad,ettől fáj neki. adj neki espumisant,vagy infacolt,esetleg biogaiat mellé. ha adnád is a tápszert,akkor is fájna a hasa.kólát ihatsz,inkább a káposzta,bab,borsó nem jó. meg én úgy voltam vele,a hasfájás elmúlik,az immunrendszere megmarad.(pedig nagyon nagyon hasfájós volt ám) pl. kapja az ellenanyagokat a tejből. mikor mi betegek voltunk,hetekig lázasak voltunk, felkelni alig bírtam. amivel én hetekig szenvedtem ő 4 alatt átesett rajta,és tök jól volt 1 kis hurut aztán annyi. egyébként bármennyire fáj a hasa,ha hordoznád megnyugodna. szóval van más lehetőség is,mint elvenni a tejet. megérteném ha tejérzékeny lenne,és mondaná az orvos,hogy nem eheti,de hát ha minden hasfájós babától elvennék a tejet,hány kapna?
2es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!