Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kérdésem 2 hos babat hog...

Leendő anyuka kérdése:

Kérdésem 2 hos babat hog Szoktassam rá tápsszerre?

Figyelt kérdés
Eddig se cumit se tapszert nem fogadta el csak anyatejes volt
2015. márc. 13. 13:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

előtte azt írtad van tej. a kóla miatt nem kaphat? ilyet se halottam még

2es

2015. márc. 13. 21:01
 12/43 A kérdező kommentje:
Van tej de hiaba fejem nem jon belöle semmi hat kolat nem szabad inni max egy poharral de en kola fuggo vagyok meg tej fuggo de abbol is max 1 csesze mondom tok jo .......
2015. márc. 13. 21:08
 13/43 anonim ***** válasza:

rossz a mellszívó.kölcsönözz gépit,medela lactinát a mini manóból. dupla szívófejjel gyorsabb. meg lazítani kell fejés közben,nem rágörcsölni. egyébként lehet kólát inni.tejet is ihatsz,ha nem tejérzékeny. ha nem oltári hasfájós,ezeknek semmi akadálya.de a kóláért elvenni a tejét,én ezt nem értem akkor se.

2es

2015. márc. 13. 21:16
 14/43 A kérdező kommentje:
Itt nem csak kola miatt ez egy példa csak nekem nagyon macerásnak tűnik állandóan cicizne semmire nincs iđöm van 3 éves lányom vele is kéne foglalkoznom de igy hogy ha kicsi állandóan cicimen lóg?
2015. márc. 13. 21:23
 15/43 anonim ***** válasza:

de most tényleg, minek szültél??

én se szerettem eleinte szoptatni, pedig ikreim vannak, gondolhatod, az mennyi lemondás és idő, de örültem, mint majom a farkának, hogy van nekik tejem, nem érdekelt, hogy nekem kellemetlen, csináltam.

nem fér a fejembe, minek neked gyerek..

2015. márc. 13. 21:58
 16/43 A kérdező kommentje:
Jo ezt had én döntsem el nem csak én vagyok aki abba akarja hagyni attol hogy nem akarok szoptatni nem azt jelenti hogy nem szeretem
2015. márc. 13. 22:18
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon örültem volna ha van tejem. Volt is 11 hétig szoptattam,de a végén már nagyon nehezen. 5-10 ml-t evett egy nap.

Ugy gondoltam,hogy ha csak 1 csepp is van,akkor is szoptatom. Nagyon sajnálom,hogy nem tudtam.. Szedtem homeós bogyót,lactinatalt,fejtem is elég rendesen,volt,hogy másfél 2 óránként tettem cicire,hogy több legyen.

Aztán sajnos elkezdtem menstruálni,és elment a tejem végleg.

Ha lenne tejem elég, biztosan nem hagynám abba.

Én is kóla függő vagyok/voltam, nem ittam és jééé itt vagyok élek:) Én nem ettem egy csomó mindent,nem ittam alkoholt,pedig néha-néha lehúztam volna valami erősebbet 1-1 nehezebb nap után. Nem ittam már a végén tejet sem és sorolhatnám... De az anyatej a LEGJOBB a babának. Soha nem vettem volna el tőle ha nem lenne muszáj.. Nincs lelkiismeret furdalásod? Komolyan azon lovagolsz,hogy "Így mások meg úgy mások?? KI a LÓ....aszt érdekel más mit meg hogy csinál könyörgöm, Te nem más vagy a Babád nem más baba..... Mindig is utáltam mikor valaki azt hajtogatja,hogy "Bezzeg mások.... A Faszt érdekel más...

Azért ne szoptassam a kicsimet mert a szomszéd Juliskának is ez a gondja baja?! Örülök,hogy nem ismerlek személyesen mert biztos kiverném a balhét,hogy LUSTASÁGBÓL nem táplálod a babádat!!!! Istenem mit meg nem adnék,hogy szoptatni tudjam a lányom... Sok idő?? ÉS?? Azért szültünk,hogy tápláljuk,gondozzuk,neveljük a kicsiket. De igazad van.. Nem ihatok kólát meg tejet,macerás inkább nem is táplálom...

UNDORÍTÓÓÓÓ...

2015. márc. 14. 07:16
 18/43 A kérdező kommentje:
Mégegyer hangsulyozom nem csak kola meg tej miatt amig nem tudod teljes okat addig ne itelkezz azt meg mindenkinek saját joga eldonteni hogy táplálja a babáját!Láttam tápszeres babát szep kiegyensulyozptt baba vol mah bumm es tapszert kapott! Én kérdésemre szeretnék választ nem azt olvasni hogy ' én mit nem megtettem volna hogy szoptassak' stb...
2015. márc. 14. 08:22
 19/43 anonim ***** válasza:
Igazad van.A te gyereked,úgy teszed tönkre ahogy akarod.De én is csak azt tudom mondani,hogy minek szültél,ha ennyi áldozatot sem tudsz hozni érte.Én is kóla meg energia ital függő vagyok,volt,hogy napi 4 dobozzal is megittam az utóbbiból,de most egy 7 hetes kislány anyukája vagyok,és nekem fontosabb az,hogy megerősödjön az immunrendszere(a tápszertől nem fog),és regeteg cikk van róla,hogy későbbiekben mennyi pozitívum fogja érni,ami a tápszeres babákat nem.Itt nem fogsz választ kapni a kérdésedre,mert akik ide írnak,nekik a babájuk fontosabb a saját önzőségüknél.Kérdezd meg esetleg a védőnőt.Igaz majd ő is leolt szépen.
2015. márc. 14. 12:38
 20/43 anonim ***** válasza:
Önző vagy:) Mondj le a kóláról, talán kibírod:))
2015. márc. 14. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!