Akinek VÉSZESEN kevés lett a teje, annak milyen módszerrel és mennyi idő alatt sikerül visszahoznia?
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sehogy nem sikerült. Pedig elhatároztam, hogy sokáig szeretnék szoptatni, 3 hónapig sikerült, ebből az utolsó hónap csak kínlódás volt. Pedig ittam a tejserkentő teákat, napi 3-4 liter folyadékot, homeopátiás bogyókkal próbálkoztam és semmi.
Az első tápszeradagot sírva adtam a kisfiamnak. Bár ő szerencsére elfogadta azt is. :(
Próbáld ki a 7-5-3-1 módszert!
Én úgyan nem szoptatók, hanem fejem a tejet, de 2-3 nap múlva érehetően több lett.
-6 hónapos baba anyukája-
Nekem a harmadik hónap után vészesen lecsökkent. Szinte elapadt.. Már majdnem feladtam, sírtam, mikor felírták a tápszert. Estére adtam neki, de attól még napközben folyton cicire tettem.
Urtica urens 5 ch-t ettem, de csak napi 2-szer 3 bogyót.
Sok-sok szénhidrátot ettem, 1 napig feküdtem (mondjuk az azért volt, mert lázas beteg lettem) és rájöttem még valamire: Sió prémium őszilé! Az lemegy egy húzóra is és utána bedurrant a cicim.
Nos a negyedik hónap már úgy telt el, hogy ömlött a tejem.
Szurkolok neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!