Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek VÉSZESEN kevés lett a...

Akinek VÉSZESEN kevés lett a teje, annak milyen módszerrel és mennyi idő alatt sikerül visszahoznia?

Figyelt kérdés
A szopik teák semmit nem érnek.
2010. febr. 15. 09:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de nekem sehogy nem sikerült. Pedig elhatároztam, hogy sokáig szeretnék szoptatni, 3 hónapig sikerült, ebből az utolsó hónap csak kínlódás volt. Pedig ittam a tejserkentő teákat, napi 3-4 liter folyadékot, homeopátiás bogyókkal próbálkoztam és semmi.

Az első tápszeradagot sírva adtam a kisfiamnak. Bár ő szerencsére elfogadta azt is. :(

2010. febr. 15. 09:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Szegény? És végleg elapadt a tejed?
2010. febr. 15. 09:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Szegény...
2010. febr. 15. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát igen...Sajnos teljesen elapadt, akármit csináltam. Ráadásul úgy, hogy az egyikből egyik napról a másikra. Mintha nem is lett volna. Úgyhogy kb. egy hónapig féloldalas voltam :) Azt az előbb elfelejtettem írni, hogy fejtem is szorgalmasan minden szopi után és mégsem segített semmi. Igaz most már 2 éves és mindenevő. Nem is beteges szerencsére. Neked azért szurkolok, hogy sikerüljön!!
2010. febr. 15. 10:15
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 15. 10:29
 6/11 anonim ***** válasza:

Próbáld ki a 7-5-3-1 módszert!

Én úgyan nem szoptatók, hanem fejem a tejet, de 2-3 nap múlva érehetően több lett.

-6 hónapos baba anyukája-

2010. febr. 15. 11:44
 7/11 xStefix ***** válasza:
Ha írsz, igyekszem segíteni!
2010. febr. 15. 19:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi az a 7-5-3-1 modszer???Bocsi
2010. febr. 15. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:

Nekem a harmadik hónap után vészesen lecsökkent. Szinte elapadt.. Már majdnem feladtam, sírtam, mikor felírták a tápszert. Estére adtam neki, de attól még napközben folyton cicire tettem.

Urtica urens 5 ch-t ettem, de csak napi 2-szer 3 bogyót.

Sok-sok szénhidrátot ettem, 1 napig feküdtem (mondjuk az azért volt, mert lázas beteg lettem) és rájöttem még valamire: Sió prémium őszilé! Az lemegy egy húzóra is és utána bedurrant a cicim.

Nos a negyedik hónap már úgy telt el, hogy ömlött a tejem.

Szurkolok neked is!

2010. febr. 16. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
együttérzek veled, én úgy látom, már az 5. hetet sem tudom szopizással befejezni. Tegnap még tudtam egyszer szoptatni, és kész. Ma is iszom a teát, sokat eszek, de nem használ. Fejni nem tudom, annyira kevés van benne a kezdetektől kezdve, az első naptól hozzátáplálok.
2010. febr. 17. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!