Ha csak fejek, mert nem szopik a baba, akkor hogyan tudom szaporítani a tejem a 77553311 módszerrel?
sűrűbban fejjél, 1,5-2 óránként akkor dupla annyi tejed fog termelődni.
lll.hu oldalon van szoptatási tanácsadó, én ilyen helyzetben biztos kihívnám, megtanítja a babádat szopizni.
fejéssel szinte képtelenség 1 évig fenntartani elegendó tejmennyiséget, rá kéne venned, hogy szopizzon
Szerintem is legalább 1,5-2 óránként kellene fejni.
Sajnos vannak olyan babák akiket nem lehet megtanítani szopizni. A lányom is ilyen volt, nagyon gyenge volt a szopis reflexe. Én 7,5 hónapos koráig fejtem. A cicin csak csügött, és szopizott, de annyira gyengén, hogy alig jütt neki max 60 ml-t tudott egy fél óra alatt szopizni. Azért rátettem, mert legalább a feelingje megvolt neki, és nem csak a cumizás. Viszont 7,5 hónap után teljesen kimerültem. Éjjel is fejtem, amikor a lányom már 6 hetesen átaludta az éjszakát. A saját tejem így sem volt elég, kaptam mellé fagyasztott tejet. Soha nem tud annyira hatékony lenni a fejés, mint a szopi.
Kipróbáltam a More milk kapszulát is, nem volt rossz, de sokat nem ért, max 30-40ml-vel több, amikor szedtem és hát drága.
Most azt hallottam, hogy a Dévény módszer is lehet megoldás olyan esetben, amikor a baba nem szopizik megfelelően, mert van amikor olyan izmai vannak letapadva a kicsinek, ami gátolja azokat a mozdulatokat, amik a szopizáshoz kellenek. Hát, nem tudom, de ez is egy lehetőség. Sajnos mi ezt nem próbáltuk, mert már nagyobb volt a lányom, amikro hallottam erről, de más miatt jártunk Dévény tornára és mozgásban tényleg sokat fejlődött a lányom, amikor jártunk párszor.
Mindenesetre én is a www.lll.hu oldalt ajánlanám figyelmedbe. Nekem is sokat segített onnan egy tanácsadónő.
15:14!
Huhh,ez jól hangzik,és sejtettem h kevesebb lesz eleinte.Neked sem volt elég a tejmennyiség minden étkezésre?A fiam a napi 5-6 kajából 2 anyatejeset kap.Úgy szeretném ha mind az én tejem lenne.Fene bánja ha csak fejve is,de olyan jó látni mikor kétpofára habzsolja és kis tejes az arca,az én tejemtől :P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!