Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Miért lett kevesebb hirtelen...

Miért lett kevesebb hirtelen a tejem?

Figyelt kérdés
2 napja még elegendő volt, de most nagyon kétségbe vagyok esve. Cicizés után most már a lefagyasztott tejből is adni kell, kb. fele-fele arányban. Megpróbálok mindent: homeós bogyó, tejserk. tea, őszilé, sok folyadék, rántott leves. Ilyen még nem fordult elő mióta szoptatok. Reménykedhetek abban, hogy ismét elegendő tejem lesz? Kérlek, segítsetek!
2010. febr. 10. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
2 mellből szoptatsz, ha nem akkor tedd azt. Tedd sűrűbben mellre, 2-3-4 nap alatt igazodik a szervezeted a baba igényeihez! Hidd el, ez az egyetlen módszer, a többi, ami kipróbáltál ezzel kiegészítve tökéletes. Hidd el, már a második gyermekem szoptatom, van tapasztalatom!
2010. febr. 10. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
A tej akkor apad, ha nem elég gyakran szoptatsz, vagy ha túl sokat stresszelsz. Ha mindkettőt kizártad, akkor javaslom keress fel minél hamarabb egy szoptatási tanácsadót.
2010. febr. 10. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia,alkoholmentes sört próbáltad?

Ja,és tedd gyakrabban cicire pár napig!

Nekem ez bevált!

2010. febr. 10. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:

Mennyi idős a babád? Lehet, hogy növekedési ugrás... Szoptass ezerrel, két mellből, és akár még egyszer visszateheted a babát a második után az első mellre, és ismét a másodikra, vagy szoptatás után adj neki a lefagyasztottból és végül tedd ismét mellre, majdnem mintha minden szoptatás igazából két szoptatás volna. Jó, hogy rendesen eszel és sok folyadékot iszol. Igen, visszajöhet a rendes mennyiség.

Megpróbálhatsz fejni is, a két mellből felváltva 7-7, 5-5, 3-3, 1-1 percig, ez egy jó módszer a mennyiség növelésére.

2010. febr. 10. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én is növekedési ugrásra tippelnék. Nekem az jött be, hogy visszatértem a két mellből szopira, ha tudtam fejtem (de csak rövid ideig, aztán hagytam a fenébe). És gyakrabban raktam mellre.

Nyugi, 2-3 nap és beáll a kínálat.

2010. febr. 10. 22:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kezdtél el gyógyszert szedni? Valamilyen vitamint? Gyógynövényes teát? A menta és a zsálya tejapasztó hatású. Nem menstruálsz? Nem lehetsz terhes?

Nagyjából ennyi jutott hirtelen az eszembe, de szerintem fordulj szoptatási tanácsadóhoz!

2010. febr. 11. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!