Babám 18 hetes,1 hete küzdünk, mert hirtelen sokkal kevesebb lett a tejem. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Eddig is nehezen növeltem fel a mennyiséget, de 1,5 hónapig nem kellett kiegészítést adnom. Úgy örültem. De most megint mi lehet? Sokat fájt a fejem is, de beteg nem vagyok. Most újra tápival kell pótolni. 1,5-2 óránként cicizik megint, de mellette nyűgös, nem tud aludni, stb. Pedig eddig nyugis, mosolygós volt. Mi lehet? Megint rosszul csinálok valamit?2009. szept. 24. 06:36
1/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy a tejed kevesebb, nem pedig az ő igénye több? Mert nálunk a 2. volt (140ml-ről egyszer csak 200-akat evett, 3.5 hónapos korában kezdődött). Ez fejlődési ugrás. Ha tényleg kevesebb, akkor nem tudok érdemben hozzászólni, van, akinek egyszerűen elfogy a teje, akár egyik napról a másikra, adottság is.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy tényleg ő kér többet hirtelen! De lehet, hogy menzelni fogsz. Akkor kevesebb is előtte, meg van, amelyik babának nem is ízlik.
Ha nem jön meg, akkor is lehet hormonális. Most áll vissza a szervezeted.
Ha leméred szop előtt, után, megtudod, mennyi volt a tejed. Jól csinálod, hogy gyakran ráteszed! Ez is serkenti a termelődést, én Laktoherb teát ittam, van, aki homeopátiás bogyókra esküszik... Ja, és ne stresszelj! Ha 1 nyamvadt csepp tejed se lenne, akkor is a legjobbat tudnád adni neki: a szeretetedet! Több vagy neki, mint a tejed!
3/3 xStefix válasza:
Nincs jele, hogy esetleg elindult a fogzás? Az is lehet oka a nyüginek, sőt. Ha igen, akkor is jót tesz a gyakori szoptatás, mert a tejben fájdalomcsillapító anyagok is vannak, plusz a tesközelség is nyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!