Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El vagyok keseredve! Miért...

El vagyok keseredve! Miért lett hirtelen kevesebb a tejem? Apadozik?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kisfiam.Eddig se duzzadtak a melleim a tejtől,de most meg egyre kevesebb.Igény szerint szoptatok,éjszaka is 2x.Voltak már nehezebb időszakok,de akkor a pihenés,folyadék,gyakori mellretétel,fejés pár nap alatt helyrehozta.Most meg napok óta tök puhák a cicik,volt hogy kibirtuk a 4 órát,mégis puha maradt a mellem,mintha semmi nem lenne bent.Hiába próbálkozom a bevált tejserkentő módszerekkel,érzem,hogy kevesebb.More milk,urtica,laktoherb nekem nem váltak be.Még mit tehetnék?Megbolondulok,ha elapad a tejem.
2010. aug. 3. 07:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem feszül a melled, nem jelenti azt, hogy nincs tejed!!! Amikor rendesen beindult a tejtermelés, akkor már nem lesz annyira kemény meg feszes. Ha a baba kibir 4 órát, akkor elég tejet kap.
2010. aug. 3. 07:13
 2/2 Gabi66 ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek az előttem szólóval. A másik legfontosabb a nyugalom!!!!!! Nyugi és minden rendben lesz. Az önbizalmadat erősítsd. Ha eddig minden rendben volt már nem lesz baj. További jó szoptatást.
2010. aug. 3. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!