Most akkor már elmaradt az éjjeli szopi?
Figyelt kérdés
6,5 hósak vagyunk. 9-kor cicizik + néha kap egy kis tápszert ha kell és most már fél 4 körül kel enni. ez még éjszakai evésnek számít ? vagy meddig kellene "kibírnia" evés nélkül ?2010. febr. 8. 08:53
1/2 anonim válasza:
Én csak azt tudom leírni, hogy a kisfiam 3,5 hónapos és kb 1/2 10-10től alszik reggel 6-ig, nagyon jól kibírja kaja nélkül, pedig eleinte aggódtam. Ha hajnalban még visszaalszik a babád és csak kajálni kel fel, akkor szerintem az még éjszakai szopinak számít.
2/2 anonim válasza:
szia!
az enyém 5,5 hós és este 7-kor fekszik le aludni, majd 4-5 felé kel hajnalban (néha 3-kor). Szerintem ez annak számít, hogy átalussza az éjszakát. Bőven kibírják ekkor, de minden baba más, van, amelyik felébred, eszébe jut az evés, vagy megérzi rajtad a tej illatát és nincs mese :)
Én még a hajnalt éjszakai evésnek számítom,de ki hogy. Nekünk utána 8-kor van mindig a reggeli .)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!