Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Az éjjeli szopiknál hogy...

Az éjjeli szopiknál hogy szoptattok? Ülve vagy fekve?

Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:40
 1/9 anonim ***** válasza:
fekve
2010. márc. 13. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Ülve. Nekem nem kényelmes fekve.
2010. márc. 13. 14:22
 3/9 anonim ***** válasza:
ülve,mert nekem sem kényelmes másképp.
2010. márc. 13. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Fekve,sőt én napközben is szoktam fekve ,mert nekem igy kényelmesebb.Éjjel van hogy én előbb elalszom szopizás közben ,mint a kisfiam.
2010. márc. 13. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Ülve szoptatom én is a babómat. Az viszont érdekelne hogy hogyan büfizik akkor ha felve szoptatod és elalszol közben?????
2010. márc. 13. 19:59
 6/9 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Én nem nagyon büfiztettem kiskorában. Szerencsére az én babám büfizett magától ha kellett neki. Sosem volt hasfájós. Már 18,5 hónapos, éjjel is szopik még mindig. Ha jól szopik a baba, akkor nem nyel levegőt, ezért nem is nagyon kell büfiztetni. Éjjel, félálomban a legtöbb baba nyugodtabban szopik, ezért sokszor nem is büfiznek.

2010. márc. 13. 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:

Ismét 1.

Én is rendszeresen elaludtam/elalszom szopi közben. :)

2010. márc. 13. 20:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Én ülve szopiztatom,csak a korházba szoptattam fekve.Csak az a baj hogy már elég nehéz 7.5kg és a hátam kivan.A büfit azt csak akkor hagytam ki amikor elaludt a cicin.Volt hogy nem fájt a hasa de volt hogy annak rovására ment és szenvedett szegény.Volt olyan hogy ülve elaludtam szopi közben-jól nézhettünk ki a gyerek a cicin alszik én meg felette.
2010. márc. 14. 09:07
 9/9 anonim válasza:
Én szerintem ülve kelen.mert úgy kényelmesebb
2010. máj. 17. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!