Hogy fogadtassam el a férjemmel a mindenre jó szoptatást?
Csak egy kérdés: A férjeddel mennyi időt töltesz el?
Mert így olvasva inkább az zavarhatja, hogy rá szinte semmi időd nem maradt. Nyilván minden anyuka imádj a pici babáját, és vele tölti minden idejét, de van egy határ. A férjedet ne hanyagold mert lehet neki nem elég a napi 2 óra figyelem, és zavarja, hogy a pici születése miatt minden megváltozott, nem kap elég figyelmet..
Szerintem akkor meg inkább az a "probléma", hogy felboríthatta a megszokott napját, hiába 14 hetes. :)
Gondolom terhesség alatt, amikor hazaért, tetted le elé a kaját, körbe volt ugrálva, most meg ha nyüszi van a baba részéről, te mész, és kész. Pedig ő, ezzel a munka utáni játékkal... persze, ki kell kapcsolódni, de ha hazaért a 10 órás melóból, akkor felüdülés hazaérni és végre a családdal lenni.
Kedves kérdező..
Nem az volt a kérdés, hogy a férjed foglalkozik-e a babával. A férfiak amíg a pici baba tehetetlen addig nem is kötődnek hozz olyan erősen mint mi anyukák. Majd amikor már járni, beszélni, játszani lehet vele, na akkor majd foglalkozik a kicsivel. De te foglalkozol a férjeddel? Amikor a pici alszik vagy elvan magával akkor odamész hozzá, ölelgeted? beszélgettek??
Nekem is vannak gyerekeim, és tudom, hogy pici gyerek mellett sem kell lenni 24 órán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!