Elválasztás, de hogyan?
Figyelt kérdés
3 evesem este cicin alszik el, ejszaka is is csak szopizva lehet visszaaltatni. A te soval harom napja korhazban vagyok, ennyi ideje mar nem kap a haromeveske cicit. Hany napig legyek igy tavol, hogy vegleg levalasztodasrol beszelhessunk, es hogy megvalosuljon: leszokott a cicirol? Mit tegyek, h ha haza megyek, ne kerje ujra? A cicim egyebkent eléggé tele van tejjel, nem csomos még. Ki kellene fejnem belole a tejet, csak akkor ujra termelodik, nem? Vagy ameddig nem csomosodik ne torodjek vele? Koszonom mindenkinek aki segit.2014. dec. 8. 16:22
11/11 anonim válasza:
Kitartás kívánok! Nem lehet könnyű, és köszönöm ezt a kérdés is. Nekem segített, mert legalább erőt ad az, hogy nem csak az én gyermekem "függő". Nehéz, mint édesanyának és az is, ahogy látom, ha nem kapja meg, akkor tényleg mennyire tud szenvedni. Ez nem hiszti, ez igazi fájdalom számára. Nehéz lehet egy édesanyának ez, és nehéz az is , hogy mindig rendelkezésre álljunk a gyermeknek éjjel-nappal.
Egy 30 hónapja szoptató - megfáradt - édesanya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!