Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Elválasztás, de hogyan?

Elválasztás, de hogyan?

Figyelt kérdés
3 evesem este cicin alszik el, ejszaka is is csak szopizva lehet visszaaltatni. A te soval harom napja korhazban vagyok, ennyi ideje mar nem kap a haromeveske cicit. Hany napig legyek igy tavol, hogy vegleg levalasztodasrol beszelhessunk, es hogy megvalosuljon: leszokott a cicirol? Mit tegyek, h ha haza megyek, ne kerje ujra? A cicim egyebkent eléggé tele van tejjel, nem csomos még. Ki kellene fejnem belole a tejet, csak akkor ujra termelodik, nem? Vagy ameddig nem csomosodik ne torodjek vele? Koszonom mindenkinek aki segit.

2014. dec. 8. 16:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
tzdrfz
2014. dec. 8. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

jó sokára találtam meg, szóval örülnék, ha blelapoznál..

24.oldal!

[link]

2014. dec. 8. 19:10
 3/11 A kérdező kommentje:
Koszonom, h faradtal. Elolvastam. Kedves vqgy, h megkerested. Igazabol, ha mar igy alakultba helyzetunk, szeretnem, ha nem cicizne tobbet, azt hiszem 41 honapos korig jól alltam a sarat, tejleado is voltam az elso idoszaoban. Most mar terhes nekem,hogy estenkent nem tudok pihenni a szopitol, ezert bizom benne,h ettol a kenyszertol tenyleg leszokik. Es az az igazsag,h a fogai is romlanak, a fogdokineni szerint az esti anyatejcsizestol. Csak arra lennek kivancsi,h hány nap a buvos hatar? Es a cicimben pango tejjel mit tegyek?
2014. dec. 8. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:

Úh, azt hittem, hogy az én kisfiamnál tovább senki nem csinálta ezt a "csak cicivel alszom el" című dolgot, de látom mégis akad ilyen (bocsi) :).

Szerintem mondd azt neki, hogy időközben megromlott, vagy elfogyott (én bekentem a mellem fokhagymával, 27 hónapos volt ekkor a kisfiam, én meg terhes lettem a kistesóval), és megmutattam neki, hogy szagolja meg milyen büdös lett, de kóstolja meg, ha akarja, csak fintorgott rá, és nem kérte, onnantól nem volt cici.

Pedig előtte annyira függő volt, hogy még naponta többször is kérte, és kizárólag azon aludt el, és vissza is éjszaka.

Én utána ha jól rémlik csak kétszer fejtem összesen, az első és a harmadik napon, amikor már úgy éreztem, hogy nagyon feszül vagy csomós, és akkor is csak egy kicsit, hogy ne feszüljön. Utána már nem fejtem, és néhány hét alatt nyom nélkül eltűnt, még nyomásra sem jöttek cseppek sem (pedig a terhességem előtt mikor még gyerekem sem volt, nyomásra jött néhány csepp már évek óta).

2014. dec. 8. 21:28
 5/11 A kérdező kommentje:

Nagyon koszonom a valaszod. Gratulalok, hogy ilyen szepen sikerult megoldanotok. En mar ovikezdes ota beszelek vele,h most mar nagyfiu, mar nem kellene szopizni este sem. Mindig megbeszeljuk, aztan este kitor a forradalom. Soha nem tudtam eleg eros lenni. Most ezt a 4 napot nem hagyhatom veszni. A nagyfiam is ennyi ideig szopizott, de mikor a kicsi bekoltozott a hasamba, olyan faj da lmat ereztem cicizes kozben, h harom nap alatt elment a kedves az egesztol. De most a kissebb, olyan remenytelennek tűnik, mar nagyon ki vagyok merulve, de cs ak nem apad el a tejem

Nagyon szegyellem, de mar en is megprobaltam a fokhagymat

Bevette a cicit a szajab, majd ezt mondta. -Szagolj meg anya milyen budi a szam! Az oviban hagymas korozottet ettem. Milyen budos vagyok? Dragasagom. Nem is feltetelezte,h a szent cicizesunket ilyen galad modon en meg akarom szakitani. Egyebkent mivel meggyozte magat,h o a budos, folytatta a szopit es szepen elaludt. Hat, a ma este vizvalaszto lesz. Koszonom meg egyszer, h idot szakitottatok ram.

2014. dec. 9. 12:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A fiadnak is az az érdeke, hogy ne szopizzon(fogromlás), hát még neked!

Minden változtatás baromi nehéz.

De gondolj mondjuk a testvérféltékenységre. Amúgyis beüt, nem kéne tetézni azzal, hogy "a kistesó szopizhat én meg nem".

Három dologgal tudod ledumálni:

Cikivé teszed a szoptatást: a szopi kisbabáknak való, akik pelusba pisilnek.

Együttérzésre apellálsz: nekem fáj ám!

Példát állítasz: apa se jár át a nagyihoz szopizni, vagy; ha van idősebb rokon-szomszédfiú akire felnéz, utánozza:ő sem szopizik már!

+1 elmondod neki az eü hatást: ki fog potyogni a fogacskád, már most is van rajta bibi, fájni fog.

Legyél erős!

2014. dec. 13. 05:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, sikerült az akció?

(4- es vagyok).

"Apu se jár a nagyihoz szopizni" :D. Ezen jót mulattam :).

2014. dec. 13. 10:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Anno volt egy pasim(25volt akkoriban), akinél fennállt ez a gyanú. Két három óránként hazament mert hívta az anyja. Aztán egy óra múlva visszajött.

A következő barátnőjével is ezt csinálta.

Mióta szoptatok, eszembe jutott, nem-e azért... XD

2014. dec. 13. 10:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Jujj utolsó ez tényleg gyanús :-D
2014. dec. 14. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszi,h ilyen sokan irtok. Meg birjuk, garboban alszom. Mar megy az elalvas csak mesevel, cici nelkul. A gond azzal van, ha ejszaka felebred, akkor annyira keri, belehergeli magat a sirasba, es ugy alszik el. Ezt is meg kell szoknia. Igazibol szerintem meg kell tanulnia segistseg nelkul elaludni. Ilyenkor semmi nem hasznal, nem megy az "okos nagyfiu vqgy mar vqgy az elromlanak a fogaid" duma. Ilyenkor haragszik es valahogy vissza alszik. Igy vagyunk jelen pillanatban. Valahol két hetet olvastam, h az vizvalaszto. Hat, remelem. Anagyis-pasis szopi nagyon aranyos, jokat derultem rajta. Remelem mindezek erot adnak mas szopiztatni szerető, cicifuggo babaval rendelkező, hasonlo cipoben jaro anyukanak. Szep napot.
2014. dec. 15. 05:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!