Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Honnan tudom, hogy eleget...

Honnan tudom, hogy eleget eszik-e a 4 napos babám?

Figyelt kérdés
Most kedden született, kb 2 napja kezdödött termelödni a tejem. Kb 2 óránként szopizik, van amikor 20 percet, van amikor csak 15öt, de volt hogy fél órát is. Szeretném, ha tovább szopizna, de automatikusan elalszik , és kifordul a cicim a szájából. Utána már büfizni se rudom felvenni, mert ordit és nem hagyja abba. Másnak is ilyen nehezen ment? Fejni hogy fejtetek? Tudom, hogy ki kell masszirozni a csomókat, de az is olyan idegörlö, hogy cseppenként jön. Kinek van arra ideje, de tényleg? Ne itéljetek el, imádom a kislányom, de annyira nehéz ek tünik minden, hogy sirógörcsöm van... más is volt igy? Hogy vészelte túl?
2014. nov. 15. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ne méregesd!!!! Elég ha hetente 1-2 alkalommal megméred fürdés előtt, hogy hízik-e. NAGYON be szokta stresszelni az anyukákat, ha nem annyit szopizik a baba, amennyit ők gondolnak!! Majd beáll szépen a rendszer, türelem!! Az hogy nem büfizik mindig azért van mert jól kapja be a melled, és nem nyel annyi levegőt. Egyáltalán nem baj! A csuklás is normális. Szoptasd, ahogy kéri! Az elektromos mellszívó nagyon jó!
2014. nov. 15. 20:41
 12/14 anonim ***** válasza:
engem speciel jobban stresszelt hogy nem tudom mennyit eszik..szerintem jo a merleg az elejen foleg ha problemas a szoptatas. max csak heti egyszer mered ha zavar.
2014. nov. 15. 21:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves 2. Megkérdezhetem, hogy milyen elektromos mellszívód van , és hogy hol vetted? Esetleg képet tudsz küldeni róla priviben? :)
2014. nov. 16. 08:27
 14/14 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyet vettünk, ez volt a legközelebbi bababoltban a legolcsóbb éppen, de szerintem jó típus. Nem volt olcsó, de biztos lehet találni akciósat is.

Azt írják alkalmi használatra való, de én kb. 4 hónapos koráig fejtem vele 2-3 óránkén napközben, gyűjtögettem az etetésre. Éjjel pedig amikor felébredtem. Nekem nem evett éjjel már a fiam másfél hónap után, mert szerintem napközben rendes adagokat kapott. Mellette szoptattam is persze, de nem éjjel.

2014. nov. 16. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!