Mikor jott meg eloszor szules utan annak, aki sokaig szoptatott ejjel is?
Figyelt kérdés
Az elso gyerekem majdnem egy eves volt, amikor eloszor megjott, pedig o ataludta 5 hetes koratol az esteket, onnantol kezdve ejjel ertelemszeruen nem szoptattam. A kisebbik most 9 honapos, de ejjelente 2-3szor meg eszik. Ugy tudom, az ejjeli szoptatas altalaban meg jobban kitolja a menstruaciot, ezert kerdezem, kinek mi a tapasztalata.2014. nov. 9. 22:34
11/14 anonim válasza:
én szülés után 2 hónappal már menstruáltam
most hagytam abba egyébként a szoptatást,17 hónapos a kisfiam
12/14 anonim válasza:
1. gyereket 19 honapig szoptattam, ejjel is vegig, 15 honapos koraban jott meg eloszor.
2. gyereket meg szoptatom, 13 honappal jott meg szules utan.
13/14 A kérdező kommentje:
Huh, azert ugy latom, tenyleg altalaban kesobb jon meg, ha ejjel is szoptat valaki (ugy ertem sajat magahoz kepest). Kisteso miatt kerdezem, mert ezek szerint valoszinuleg jo ideig esely sincs arra, hogy ujra peteeresem legyen. Koszonom a valaszokat!
2014. nov. 10. 20:47
14/14 anonim válasza:
Elsovel rogton a kovetkezo honapban, masodiknal 5 honap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!