Van aki csak egy mellből szoptatott?
Kislányom 15 hónapos és egy éve csak a jobb mellemből szopik. A balt ha megnyomom jön még belőle tej, de egyáltalán nem fejem, nem csinálok vele semmit. Szeretném megkérdezni van e itt olyan, aki szintén így volt és ez nem árt e a bal
Mellemnek. Nem lesz baja hogy ott pang benne a tej? Nem
Okoz ez esetleg mellrákot? Vagy bármi egyéb problémát?
Ha kitapintom érzem is benne a tejesebb csomókat!
Nagyon sokan csak egy mellből szoptatnak. Nincs ezzel semmi baj. És nem is lesz, ha nem nyúlsz a másikhoz.
Ha nekiállnál fejni belőle, hogy ürüljön, akkor csak pont azt éred el, hogy több lesz benne, mert elkezd újra termelni. Ha nincs benne sok, nem kemény vagy meleg, akkor nem kell piszkálni. Majd szépen elapad idővel rendesen.
Szia! Én kislányom is 15 hónapos, két hétig szopott csak a ball mellemből, mert kisebesedett, begyulladt, végül nem fogadta el. Azon kívül hogy kisebb mint a másik, nincs vele gond.
Lányom, most fedezte fel, hogy van másik mell is, érdeklődve beleszívott egyszer-kétszer de nem látszott hogy ízlene neki, én meg mondtam, hogy már csak az hiányozna ha abba is újra belövellne a tej :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!