Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki kitömte a melltartóját,...

Aki kitömte a melltartóját, mert csak egyik mellből szoptatott, lehetne pár kérdésem?

Figyelt kérdés

Egyrészt mivel tömte ki?

Nem volt feltünő?

És "sokkoló" volt, amikor elapadt a tej és puha lett a mell?

2010. dec. 5. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell kitömni, nem értem? Én is egy mellből szoptattam, és nem is hallottam ilyesmit, hogy ki kell(ene) tömni a melltartót? Miért?
2010. dec. 5. 23:29
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

Ne haragudj, de én is figyelem már a kérdésed, hátha válaszol valaki, mert én sem értem teljesen!

Ha arra gondolsz, hogy ha egy mellből szoptatsz az nagyobb, mert tele van tejjel, a másik meg kisebb, mert "üres", akkor nem kell ilyentől félned, mert akkora különbség nincsen, hogy szemmel látható legyen. Lehet, hogy te látsz valami különbséget a kettő között méretben, de a szembejövő ember az utcán nem, mert elenyésző.

2010. dec. 5. 23:35
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Ja, és lehetsz akármilyen testalkatú ember, nem lesz akkora különbség, hogy ki kelljen tömni.
2010. dec. 5. 23:36
 4/7 anonim ***** válasza:

én 9 hónapig egy mellből szoptattam, mert a másikban egy mellgyulladás miatt elapadt a tej, de tök egyforma volt mindkét cicim, rajtam kivül meg senki se tapogatta, hogy melyik puhább, melyik keményebb.

nemvolt sokkoló, mikor elapadt, inkább kényelmesebb, mert végre tudtam újra hason aludni :D

és ne úgy képzeld el, mint a zacskós tejnél, hogy összeesik a cicid, mikor elfogy belőle a tej :D azért van ott zsírszövet rendesen, meg mellizmok is...

2010. dec. 6. 01:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Egy korábbi kérdésemnél írta több anyuka, hogy melltartó kitöméssel oldotta meg a különbséget. Magamtól még nem jutott eszembe. És már nagyon-nagyon unom fejni a mellem, csak félek a látványtól:(

Nekem szülés előtt egyformák voltak a melleim, és most viszont ha lenézek a dekoltázsomra, bizony kb. 2 cm-rel "kintebb van" az a mellem amelyikből szoptatok. Félek, ha elhagyom a fejést a másik mellemből, még nagyobb lesz a különbség.

2010. dec. 6. 06:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ugyan volt tej mindkét mellemben, de egy mellgyulladás miatt a bal mellemben mindig kevesebb volt és nálam ez látványos volt. Már 5 hónapja nem szoptatok, de a jobb mellem még mindig sokkal nagyobb, mint a bal, szerintem ez már így is marad. Amelyik melltartó jó a bal mellemre, abból kilóg a jobb, amelyik a jobbra, az bal oldalon felér a dekoltázsamig, így mostanában szivaccsal korrigálok. Ja és nekem eléggé összeesett a mellem, a korábbi feszesség, rugalmasság eltűnt, nekem olyan ha hozzáérek a mellemhez, mintha nem az enyém volna. :(
2010. dec. 6. 08:23
 7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Sajnálom, hogy nálad így alakult :( Attól tartok nálam is ez lesz a helyzet.
2010. dec. 6. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!