Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan vegyem le a melltartóját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem le a melltartóját?

Figyelt kérdés
Amikor a barátnőm itt van nálunk.. gyakran lekerül róla a felső.. :$$ és.. a melltartóját hogyan vegyem le, hogy ne vegye tolakodásnak? :) nem szeretném hogy neki rossz legyen.. :)
2011. ápr. 25. 21:56
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
harapj bele a melltartó anyagába, és rángasd a fogaddal, mint egy kutya
2011. ápr. 25. 21:57
 2/9 A kérdező kommentje:
azt nem is veszi tolakodásnak :D ááá xD
2011. ápr. 25. 21:58
 3/9 anonim ***** válasza:
szerintem a pántját húzd le mind2t, aztán fogdmeg az alját és kezd el picit húzni lefele, ha hagyja akkor kapcsold ki és ennyi
2011. ápr. 25. 22:06
 4/9 anonim válasza:
egy óvatlan pillanatban fogd az ollót és vágd le róla XD vagy csak fogd meg és kapcsold ki, ha nem szól nem veszi tolakodásnak, ha meg igen akkor tök mindegy mit csinálsz mert annak fogja venni.
2011. ápr. 25. 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
én még a polo elött levarázsolom magamrol xD
2011. ápr. 25. 22:10
 6/9 anonim ***** válasza:

mi néha úgy szoktuk, hogy póló alatt veszem le neki, a póló meg egy darabig rajta marad. ez jó, mert tudok nyúlkálni alatta, de ő sem jön rögtön zavarba.

vagy háta mögött térdelsz/ülsz, harapdálod/csókolod a nyakát, közben leveszed. na, légy kreatív!

2011. ápr. 25. 22:18
 7/9 anonim válasza:
20%
sz*rd le a melltartót, b*zd szájba
2011. ápr. 25. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Én szerintem úgy a legjobb ha még nem próbáltad, hogy a válláról letolod a két pántot, megfordítod és kicsatolod.

viszont, ha egyből kiakarod csatolni hátul, úgy,hogy szembe vagy vele, akkor nem biztos, hogy elsőre sikerülni fog...

2011. jún. 8. 15:04
 9/9 anonim válasza:

7.nek,jó nagy alpári paraszt vagy...

Fratulálok hozzá...

2018. jan. 19. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!