Ki meddig szoptatott egy mellből? És mennyi volt a maximum amit ki tudott szopiztatni és fejni?
Úgyérted gondolom, hogy csak az egyk mellből tudsz szoptatni.
Én is az első gyereknél csak az egyikből tudtam (a másik el is apadt).
9 hónapig szoptattam, 6 hónapos korig csak szopi volt. Teljesen elég egy gyereknek egy mell, alkalmazkodik az igényhez a melled.
Most meg ikreim vannak, így gyakorlatilag ismét egy gyerekre egy mell jut csak :-). még jó, hogy most "működik" mindkettő...
Jó, lehet, hogy így fejni nem nagyon tudsz plusszban... Én nem fejem külön, elég, hogy degeszre eszik magukat.
Én a mai napig megkínálom a másikból is. 8 hósak vagyunk. Biztos, ami ziher alapon :)
Egyébként meg nem hiszek az ilyen szabályokban, hogy egy mellből kell, mert csak akkor van elég tejed!
3 hónapos a lányom, csak az esti etetésnél cicizik 2 mellből, aműgy egyből eszik.
Fejni nem szoktam.
Szia.
Nekünk az első hónapban "döglött be" a bal cici, mert nem figyeltem, és a jobbat kapta többször a babó. A balban onnantól kezdve max 40 volt. Kb. 11 hós koráig leszívtam naponta 1x-2x, és a másikból szopiztunk. Most 1 éves a kisfiam és még mindig csak a jobb cicit használjuk, remélem minél tovább tudom szoptatni. Elég sokat aggódtam, hogy így meddig sikerül szopiznunk, ezért írtam le ide, hogy van ilyen is, kitartottunk, és meglett az eredménye. Boldog vagyok, hogy sikerült az első évet végig csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!