Aki sokáig szoptatott, mikor hagyta abba?
Figyelt kérdés
Mennyi idős volt a gyerkőc?Szándékosan szoptattad olyan sokáig?Hogy hagytad abba?Megviselte vagy könnyen leszokott róla?Mennyit szopizott még akkor,egy nap alatt?
Köszi a válaszokat! :)
2014. jún. 14. 21:33
1/7 anonim válasza:
Egy eves koraig szoptattam fix.masnap este mar tapszert kapott.elotte ugy 2-3 hettel kedtem a leszoktatast.ejjel teat kapott.es csak este elalvashoz kapta a cicit.igy teljesen zokkenomentes volt a leszokas.igaz ugyeltem h ne oltozzek elotte nehogy meglasa a cicit.eszre se vette h nincs cicizes
2/7 anonim válasza:
13 hónapos korában Ő döntött úgy,hogy nem kér többet,akkor már csak reggel és este szopizott.
3/7 anonim válasza:
9 hónaposan kevés volt neki a tejem, többet jobbat finomabbat akart :)
Viszont dokinéni tápszert irt, hogy legyen vmi tjalapú 1 éves koráig, én próbáltam szoptatni, de nem ment, ő nem akarta már!
Mi a sokáig szoptatás? Ha ezt hallom nekem az jut eszembe, hogy valaki 2 éves koráig szoptatja a gyerekét...
4/7 A kérdező kommentje:
Hu.... én tényleg sokáig gondoltam! 18 hónapos a lányom és még cicizik. Ilyen példát szerettem volna olvasni. :D
Azért köszönöm nektek.
2014. jún. 15. 00:23
5/7 anonim válasza:
A kisfiam 15 hónapos. Ha így folytatja, úgy kell majd valami praktikát bevetnem mondjuk 2 éves korában, annyira cicifüggő. Te le akarod szoktatni a gyerkőcöd? Ha igen, hogyan kezdesz hozzá?
6/7 Medvi válasza:
Ne ijedezz, sok anyukát ismerek akik 2-3 éves korukig szoptattak és nem bánták meg. A nagyobbik lányomat 20 hónapos koráig szoptattam, a kicsi most 15 hónapos és még javában szopik, elég sokat. Nem siettetem az elválasztást, büszke vagyok rá, hogy tudom szoptatni. Amíg mindkettőnknek jó addig fogom csinálni, de szerintem ő fogja hamarabb megunni. Aki szörnyülködik ezen, az így járt, én is csodálkoztam régen az ilyesmin, de most már azt mondom, hogy mindenki csinálja úgy, ahogy neki a legjobb, nem kell foglalkozni a hozzá nem értők megjegyzéseivel.
7/7 anonim válasza:
Az első gyernekem 27 hónapos koráig szoptattam. Nem eddig terveztem, így alakult. 6 hónapos koráig mindenképpen szerettem volna, de 1 év volt a cél. Ezt sikerült teljeaíteni. :) De ő csak cicin aludt el, illetve éjszaka és reggel cicizett. 2 évesen ment bölcsibe, így akkor már muszáj volt leszoktatni a déli alváshoz járó ciciről. Nagyon nehéz volt, 2 hét sírás, kétségbeesett küzdelem. Majd jött az esti, az már könnyebben, végül az éjszakai már szinte magától. A kisebbik gyermekem 20 hónapos, még szopik, sőt, jobban cicifüggő, mint a bátyja. Pedig vele nem szeretném kivárni az utolsó pillanatot a leszoktatással. Neki napközben is kell, eszik, iszik, aztán jön, hogy cici... Próbálkozok én mindennel, mondom neki, hogy már fáj, adok mást, de hajthatatlan, csak ritkán lehet elfelejtetni vele. Nagyon bízom a nyárban, hogyha többet leszünk kint, könnyebb lesz. Nálunk kb. így néz ki jelenleg: reggel ébredés után, délelőtt elalváshoz, majd ébredéskor, délután 1-2 alkalom (ha itthon vagyunk), este elalváshoz és éjszaka is többször. Ez így nagyon sok, de nem tudom mivel váltsam ki. Adok neki inni, tejet, kakaót, joghurtot, mikor mit, megeszi, megissza és jön. Nyilván inkább lelki dolog nála. Cumit sem használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!