Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Volt aki sokáig szoptatott?

Volt aki sokáig szoptatott?

Figyelt kérdés
Sokáig alatt 1,5-2 éves korig vagy tovább?
2014. jún. 14. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Fiam most lesz 1,5 éves. Szopik este és reggel.
2014. jún. 14. 23:47
 2/6 A kérdező kommentje:

És ez nem csak megszokás? Mi értelme van annak, hogy egy másfél , kettő vagy akár 3 éves gyereket szoptat valaki?

Nem szeretnék vitát, csak kérdezem.

Van tejed is?

2014. jún. 14. 23:51
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Szia!Nekem márciusban volt 2 éves a lányom,este meg néha éjjel is szopik még.Igen,ez megszokás nála ,de azért van tejem is még.Szeretném lassan teljesen elvenni a cicit tőle,de egyelőre nagyon ragaszkodik hozzá.Sokan leszólnak ezért,de engem egyáltalán nem érdekel ilyen téren mások véleménye,én nagyon örülök neki,hogy tudtam szoptatni,az első lányommal szenvedtünk 6 hetet,aztán végleg elapadt a tejem...nagyon megviselt ez anno 7 éve.Most pedig itt van a 2 évesem,aki az első 6 hónapban kizárólag anyatejes baba volt,azóta mindent eszik,egészséges,eddig egyetlen alkalommal volt beteg.Nekem ez mindennél többet jelent :-) Egy nyugodt,egészséges,kiegyensúlyozott csaj :-)
2014. jún. 15. 09:03
 4/6 anonim ***** válasza:

A fiam 16 hósan hagyta el, szerencsére nem kellett kínlódnom, hogy leválasszam.

De van egy anyukánk a családban, aki 4,5!!! éves koráig hagyta, hogy cicizzen a fia. nem tudom, mi oka volt rá, miért, de az már nagyon durva.

2014. jún. 15. 10:00
 5/6 anonim ***** válasza:
61%
1.vagyok. Igen, megszokás, illetve erre van szüksége. Miért baj, ha valaki nem azért szoptat, mert a gyerekének ennivalót jelent ez, hanem közelséget, megnyugvást? Egyébként van tejem bőven, fiam szinte sosem beteg, természetes fájdalomcsillapító fogzáskor, nagyon könnyen elalszik, kiegyensúlyozott, nagyon vidám baba, mindent szívesen eszik, stb. Akinek nincs gyereke, vagy nem szoptat valamiért, lehet, hogy furcsa ez, ettől még nem rossz.
2014. jún. 15. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

hát első, gratulálok neked! szeretném én is sokáig szoptatni a babámat, bár még csak 8 hetes.

Első lányomat nem tudtam sajnos, így másodjára már mindent elkövetek hogy minél tovább legyen tejem.

2014. jún. 16. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!