Nagyon el vagyok keseredve nem tudom mit kezdjek azzal amit a védőnő mondott? Miért kell elvenni az enyém nem lényeg nem fontos? Ezt így szerintetek lehet hogy hol ennek hol annak adom?
Megpróbálok rövid lenni....szóval pici súllyal született a lányom és ingyen jár tb keresztül a tejcsi sikerült is anyukát szerezni.3 hós koráig tudtm szoptatni és jó pár litert el is tudtam rakni majd egyszer hírtelen el kezdett apadni nem tudom miért így pótoltam a fagyasztóból majd elfogyott és adtam tovább a lefejt tejet plusz tápszer.Nem sokáig kapott tápszert mert ahogy írtam kaptunk tejet napi szinten 3-4dl nagyon örültem majd kiugrottam a bőrömből.Most volt öt hós a lányom nekem már nincs tejem...3hete hordjuk.
Ma voltam a baba klubba/faluban élünk/védőnő:jaj de jó hogy jöttetek kellene másik anyukának a tej nem baj ha nem hordanánk mert ott a pici így meg úgy, a lényeg kap tejet a baba sajátot de nem elég így pótolják.Ez annyira rosszul esett mert nem a baba klubba való téma főleg nem mindenki előtt meg én is vártam a tejre sorban álltam mert volt előttem kettő másik pici.
Mert a gyümölcs nmagában nem elég egy étkezés helyett.
Én banán pürét teszek a 4hótól adható tejpépbe, igazából azzal is kezdtünk és anyatejes híg krumplipürével. A krumpli elég volt ebédre már és a tápszeres/tejpépes gyümölcspürék - főleg a banán - teljesen kiváltja a tízórait és az uzsit. Próbáld meg így is, keverve.
Ó mondom nekünk is nehezen indult, negyed üvegnsem ment be, 2 kanàlnyit kevertem a pèphez, ami pàlinkàs pohàrnyi vizből kèszült....ès èppntegnap nyomott be fèl üvegnyi bèbi kajàt nèztem is ...ès síràs sem volt, 1 hónapja kanalazunk....idø elèrni.
Nekem pl sohasemneszik rà tàpszert akkor sem mikor kèt kanàl ment le, fèl óra 1 óra múlva kèr hozzà pótlàst. Így most egèsznap eszünk :-)
Tízóraira gyümölcs keves (bebi kaja) pep, ebed fozelek, uzsi sok pèp friss gyümölcs....közte mostmàr tàpszer, valamint reggeli, 6óràs kajàlàs ès vacsi szintèn tàpszer.
Köszönöm a segítséget :)
Sajnos nem azért sír a tejpéptől mert nem kell neki ha nem fáj a pocak tőle és sokat pukizik is mint a tápszertől.Evés után kb félóra óra múlva feszeleg és sír kemény lesz a pocija majdnem a következő evésig és így megy tovább:( banánt lehet adni neki mármint nem bébiételre gondolok?
Milumil vaníliás tejpépet vegyél neki szerintem (a nestlétől és a hipptől az enyém is kutyorog sokat, bár sírni nem szokott).
Az alma-banán püré 4 hónapos kortól adható bébiételben, rendes banánt mivel én nem találtam érettet, csak 6 hónaposan kezdte el kapni, addig üvegeset evett.
A védőnődet kérdezd meg erről, mert a babádtól is függ és ő személyre szabodtan tud tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!