Fontos Ruhgyanu es szoptatas?
Figyelt kérdés
Eloszor is leszogoznem, hogy rendszeresen furdok, mosok, takaritok. Megis ugy tunik ruhatkas vagyok. Ma megyek borgyogyaszhoz. Egesz hetvegen alig aludtam. Van egy feleves babam, akit meg szoptatok. Gondolom vmi brutal kencet irnak fel, amivel x oraig neadjisten napig nem szoptathatok. Hogyan tudnek ismet szoptatni, ha veget er ez a remalom? Arra gondoltam fejnek, amig nem szoptathatok x orankent nehogy elapadjon. Tapszert Medela Calmabol kapna a babam h ne felejtsen el szopizni. Ez jo otlet? Mi mast tehetnek meg? Attol is felek hogy fogadja majd, ha nem szopizhat egyaltalan mivel meg napjaban 4-6x szokott. Koszonom :-(2014. márc. 10. 05:21
1/3 A kérdező kommentje:
Sajnos lefejt tejem alig van, ezert kell a tapszer. Anno orultem, hogy osszejott a szoptatas, mivel nehezen indult be a tejem. Es persze mar kap egyebet is de mellette szokott szopizni is.
2014. márc. 10. 05:23
2/3 anonim válasza:
a paplant,párnát, ágyat/kanapét/szőnyegeket is érdemes lenne kitakarítani, pl ipari takarítógéppel.
de gondolom mondtad a dokinak, hogy szoptatsz..
és nyugi, a tápszertől se lesz semmi baja, és később még megpróbálhatod újra a szoptatást.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen. Mar folyamatban a takaritogep intezes. Allitolag a krem mellett szoptathatok. Csak elotte le kell mosnom a tejforrast majd ujra bekenni. Es sajnq az egesz csaladot be kell kenni ejszakara hiaba csak en viszketek.
2014. márc. 10. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!