XStefix kérdése:
Milyen gyógyszer mellett mondták neked, hogy nem szabad szoptatnod?
Figyelt kérdés
Össze szeretném gyűjteni, hogy mik a leggyakoribb javaslatok ezzel kapcsolatban. Köszi!2014. márc. 6. 20:06
1/5 anonim válasza:
Véralvadásgátló mellett nem lehet. Azt nem tudom, melyik volt, már nem emlékszem, de szerintem egyik mellett sem lehet. Ez nem egy hétköznapi gyógyszer, de terhesség után visszér (trombózis gyanú pl.)
2/5 anonim válasza:
Offolok bocs. Én úgy tudom, hogy amit terhesség alatt szúrsz véralvadásgátlót - én pl clexane - az mellett lehet szoptatni. Császár után is 2 hétig kell szúrni megelőzésre. Véralvadásgátló gyógyszert nem lehet szedni már terhesség alatt sem, helyette van a szuri.
3/5 anonim válasza:
1.vagyok
Amíg szúrtak, nem volt gond, a gyógyszer után nem lehetett, igazad van.
4/5 anonim válasza:
Augmentin,de azért mert apa penicilin érzékeny és nem lehetett tudni,hogy örökölte-e a babám.
5/5 anonim válasza:
A nyugtatók, antidepresszánsok ilyenek. (Itt a komoly gyógyszerekre, nem a homeopátiás cuccokra vagy vény nélkül kapható patikaszerekre gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!