Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szednétek a Be-Fit-et, ha...

Szednétek a Be-Fit-et, ha szoptattok? Olvassátok el a kommentet is, mert fontos.

Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves,hajnalban,napközben cicizik még.Van tej,de nem ezzel lakik jól,inkább szomjat olt és "komfort" cicizik.10 kilót szeretnék ledobni.3 gyerek mellett kifejezetten edzeni NINCS MÓDOM,kutyát sétáltatok,gyerkőccel sétálok,stb.DR. végzettségű gyógyszerésszel beszéltem,se a neten,se a termékinfóban nem szerepelt,hogy ne lehetne szedni,mivel 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz.Ti mit tennétek?
2014. febr. 20. 19:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Feltenném a konkrét kérdést, hogy milyen mechanizmus alapján fogyaszt? És jól meggondolnám. A drogok is természetes anyagok, mégis emberek millióit nyírják ki naponta, pedig csak természetes anyagok. Most komolyan mondom! ISmerek természetes hatóanyagú fogyasztó tablettát, ami a pajzsmirigy működésébe szól bele, gyorsítja, ezzel megbetegítve, pajzsmirigy hormon túltermelésre késztetve a szervezetet hajtja ki a kilókat... kell ez neked? Az egyetlen normális fogyási módszer az egészséges életmód, amibe napi 5-6 étkezés van, sport (akkor is, ha más vigyáz a gyerekekre abban a fél órában, akkor is, ha járnak veled tornázni mindahányan vannak), stresszoldás, stb. Szedhetsz varázsbogyót, ha akarsz, de meg lesz a böjtje! Én soha nem szedném! (Úgy mondom ezt, hogy voltam én is hülye, nincs diéta, amit ne ismernék és ne próbáltam volna, mégis csak az egészséges, lassú, kiegyensúlyozott fogyás hozott 25kg mínuszt! Légy résen, maradj józan és gondolkozz logikusan! A saját érdekedben!)
2014. febr. 20. 19:59
 2/15 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Vigyem magammal mindhármat?!És hogyan?!Arra a fél órára....gondolom azért azzal nem vagy tisztában mennyi idő,energia 3 gyereket összekészíteni(a középső 5 éves a "legnagyobb" 7).A fél órás edzés mindenestül 2-3 óra lenne.Erre a gyerekek és a kertes ház mellett nincs időm.Tudom mi van benne...C vitamin,króm,articsóka.Úgy gondolom ezek azért nem mérgek.Tényleg köszi a válaszodat,minden vélemény hasznos.
2014. febr. 20. 20:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
es akkor mi az a fibreprecise, szabadalmaztatott formula? arrol egy szo sincs....
2014. febr. 20. 22:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor maradnak apuval, amíg kimész futni az utcába. Én is ezt teszem. De inkább este 10-11ig sportolok, mint hogy minden vackot beszedjek.
2014. febr. 21. 08:38
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
"C vitamin,króm,articsóka" és ezek közül melyik fogyaszt?
2014. febr. 21. 08:38
 6/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk a króm hozzájárul,de mind1.Köszi a segítséget!
2014. febr. 21. 09:49
 7/15 A kérdező kommentje:
A 4. válaszolónak:én este 10-11 körül még vasalok,és a céges ügyeket intézem(mert magánzó vagyok).Ezek szerint Neked is 3 gyereked van?
2014. febr. 21. 09:51
 8/15 A kérdező kommentje:

3. válaszoló:egyedülálló ROST forrással rendelkezik,a FiberPrecis-el,amelyet Izland tiszta és érintetlen partjainál halászott mélytengeri rákokból nyernek.Ez a garnélarák kivonat "nyomon követhető",ami azt jelenti,hogy az előállítási folyamat minden mozzanata,a garnélarák halászhajóra kerülésétől fogva a nyersanyag előállításáig visszakövethető ami annyit tesz,hogy egy nagyon aprólékos rendszer naplózza az esetleges szabálytalanságokat útközben.

A Be-Fit gyártása a GMP

2014. febr. 21. 09:57
 9/15 A kérdező kommentje:
és HAACP
2014. febr. 21. 09:57
 10/15 A kérdező kommentje:

és HAACP szabályozás szerint történik,ezáltal megfelel a legmagasabb minőségi és biztonsági előírásoknak(mellesleg a Pharma Nord-os termékekre ez a jellemző).

Egyszóval vitamin,rost,illetve a vércukorszintet stabilan tartó összetevőkből áll.A figyelmeztetésben az van,hogy epekövesek,rákokra érzékenyek,ne alkalmazzák.

2014. febr. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!