Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szednétek a Be-Fit-et, ha...

Szednétek a Be-Fit-et, ha szoptattok? Olvassátok el a kommentet is, mert fontos.

Figyelt kérdés
Kislányom másfél éves,hajnalban,napközben cicizik még.Van tej,de nem ezzel lakik jól,inkább szomjat olt és "komfort" cicizik.10 kilót szeretnék ledobni.3 gyerek mellett kifejezetten edzeni NINCS MÓDOM,kutyát sétáltatok,gyerkőccel sétálok,stb.DR. végzettségű gyógyszerésszel beszéltem,se a neten,se a termékinfóban nem szerepelt,hogy ne lehetne szedni,mivel 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz.Ti mit tennétek?
2014. febr. 20. 19:38
1 2
 11/15 xStefix ***** válasza:
100%

Én nem szednék ilyesmit, még másfél éves mellett sem.

De ha te szimpatizálsz vele, szerintem kérdezz meg erről egy laktációs szaktanácsadót, és akkor még eggyel több véleményt fogsz ismerni, hogy biztosabban dönthess.

De ha már itt tartunk, lehet, hogy rákérdezek én, engem is érdekel, hogy mégis van-e olyan fogyiszer, ami elmegy szoptatás mellett. :)

Megmondom neked őszintén, én erőteljesen marketinget érzek a háttérben, persze ettől még lehet, hogy tényleg hatékony a bogyi.

2014. febr. 21. 16:24
 12/15 xStefix ***** válasza:
100%

Na, a be-fit.hu oldalon az van, hogy konzultálni kell a kezelőorvossal...

Talán ma este tudok beszélni az egyik szakival, addigra összeírom neki az infókat.

2014. febr. 21. 16:41
 13/15 xStefix ***** válasza:
100%

Egy kicsit számoltam... A vége az lett, hogy kb. 48ezer! forintodba fog kerüli, hogy (remélhetőleg) hatást érj el vele.

Napi 2x2 tabletta, 60 szemes doboz, ami 15 napra (2 hétre) elegendő. Egy doboz javasolt ára 7950 Ft. Ez így egy hónapban két doboz, vagyis havi 16ezer forint.

És akkor az átlagos 12 hetes (3 hós) hatóidővel számolva (ezt is ott írták) ez 3x16ezer lenne, ami 48ezer forint.

Biztos, hogy ennél olcsóbban nem tudnál lefogyni, ha találnál számodra megfelelő módszert? Tényleg nem akarom a kedved szegni, de ez durva!

2014. febr. 21. 16:47
 14/15 A kérdező kommentje:
KÖSZI a-VALÓDI-segítséget.Én hatezer párszáz forintért vettem...nem kezdtem hozzá,mert nem szeretnék ártani a kicsimnek.Igazából lehet,hogy túlzás a 10 kiló fogyni akarásom(173 centi vagyok és 70 kiló,általában 62-65 kiló vagyok),így lehet,hogy olcsóbban is megúsznám.Nem zabálok össze vissza,lehet,hogy a szoptatás miatt nem megy le(más meg fogy).Igazán KÖSZÖNÖM,hogy pozitívan állsz hozzám!Átgondolom még.Ha mást nem,megvárom a szoptatás végét,és akkor kezdek bele.
2014. febr. 21. 18:04
 15/15 xStefix ***** válasza:
100%

Nohát, én meg 169 centi és 62 kiló, szóval nem sokkal vagyok vékonyabb nálad. ;) Mondjuk én fogytam a szoptatás alatt, bár a legtöbbet tavaly nyár óta, amióta gondom van a gyomorsavammal... de nem mondom, hogy neked is ezt kívánom, mert betegség árán nem jó fogyni. Viszont legalább ennyi előnye van. :)

Szerintem jól döntesz majd. Én is a táplálkozásban és a mozgásban látom a megoldást, de ha te úgy érzed, ez a bogyi segíthet, hát próbáld meg. De az biztos, hogy tartós eredményt tényleg csak úgy lehet elérni, ha az ember odafigyel az étkezésére és eleget mozog. Nincs az a csodaszer, ami később is megtartja az eredményt ezek nélkül.

2014. febr. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!