Cici vagy cumisüveg?
ráérsz a napirenddel foglalkozni, a fürdetés legyen fix. a többi majd kialakul 2 hónapos kor körül. Az enyém ugyanilyen volt mint a te babád én is aggódtam a napirend miatt. Aztán egyszer csak elkezdett magától 3 óránként enni kérni...aztán éjjel ugyanakkor kelni...aztán most kezd beállni a séta időpontja is..szóval ezen ne rágódj ez majd kialakul. a részletes napirend majd 8 hónapos kora körül lesz meg. addig csak az a fontos hogy minél többet a melleden legyen. Jó lenne ha betudnál szerezni egy mérleget, ha nem is minden etetést mérni, de legalább hogy hízik e.
én minden etetést mértem mert kiderült a kórházban hogy alig eszik, én meg azt hittem, kis mohó cicifüggő és azért lóg állandóan rajtam. hát nem, hanem azért mert alig volt tejem.
testsúly 10%-át minimum egye meg, ha azzal nem hízik, nem elég erős a tej, akkor 10%+100 ml-et.
én úgy mentem haza a kórházból, hogy óránként a cicin lógott, de 20 ml-t evett egy evésre...2 hetes korában már 50-60 ml-eket kellett volna hogy egyen, ezért tápszerrel pótoltam neki 3 héten keresztül, míg vissza nem jött a tejem.
Az pedig a rengeteg folyadéktól jött vissza (3 dl minden szopi előtt és ugyanennyi minden szopi után) min. napi 5 óra alvás, citromfű tea és minimum napi egyszer fejés a 7-5-3-1 módszerrel, reggel, de ha ráértem, akkor még délután is fejtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!