Szerintetek érdemes cumisüveg melegítőt vennem? Ha igen milyet?
Mire akarod hasznalni? Ha szoptasz, es csak nagy ritkan adnad a lefejt anyatejet uvegbol, akkor eleg a meleg vies edeny. Ha tapszeres, akkor praktikusabb a mikroban megmelegiteni a vizet.
Ha viszont huzamosabb ideig adnal lefejt anyatejet uvegbol, akkor erdemes beruhazni ra. Nekunk van, kenyelmesebb, mint a vizes edenybe allitani. Aventet vettunk, mai fejjel hasznaltan vennem meg.
Nekünk volt és nagyon hasznosnak tartottam.
MOMERT aqua márkájú.
Forralni, sterilizálni is tud és 40 fokon is tartja a vizet, tápszert is, illetve a bébiételt is.
Nagyobb tomee tipee üvegek és természetesen avent, dm babylove, m am is belefér és van autós csatlakozója is, így utazáskor, kiránduláskor vagy simán csak városban is jól jött pl. télen.
Nem egy nagy összeg egyébként:
A kisfiam már ovis, kinőtte, már nem használunk ilyet, de hasznos volt tényleg.
én vettem, de vissza is vittem, tök fölösleges.
Beleöntöttem a vizet a cumisüvegbe és számoltam a másodperceket, elszámoltam valameddig már nem emlékszem meddig és így megvolt a jó hőfok. Persze ez ki kellett kisérletezni, de ez így ingyen volt :) Amikor növeltem az adagot akkor jobban figyeltem és már tudtam meddig számoljak :)
Esetleg akkor érdemes ha elutaztok, vagy autóban etetnéd, de arra meg jó lehet egy termosz, mert valameddig bírja a hőt tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!