Tommee Tipee anyatejes kezdőszettet érdemes megvenni, vagy inkább külön válogatva kevesebbet?
Figyelt kérdés
A márkát illetően már biztos a választásunk, és az ár sem mérvadó, mégsem szórnánk azért feleslegesen a pénzt, ha véleményetek szerint elég bőven kevesebb üveget venni külön...nem értem miért kell ennyi különböző üveg? tényleg szükséges lehet ez?2012. júl. 12. 20:55
2/5 krisztivan válasza:
Mi megvettük a kezdőszettet és "szerencsére"használtuk is rendesen.Kiegészítést kellett adnom.Aztán a fiam úgy gondola 6 hós kora körül,hogy Ő már nem kér tápszert és a nagy cumisüvegek itt vannak használat nélkül.Ettől független nem bántam meg mert még akciós is volt,így nagyon megérte:-)) És nálunk nem volt cumizavar sem.Szerintem ez a Tommee kialakitásának is köszönhetjük:-))
3/5 anonim válasza:
Szerintem ne vedd meg, ha szükség lesz rá, elküldheted érte a férjedet, vagy valakit. Én megvettem az Avent anyatejtároló szettet, aztán végülis nem tudtam szoptatni, alig volt tejem. Bontatlanul áll a doboz most is a helyén. Nem ijesztgetés képpen, de nem biztos, hogy lesz majd tejed, így lehet, hogy kidobott pénz lesz. Ha meg kell, meg lehet venni bármikor.
4/5 anonim válasza:
Én megvettem. Akcióban volt, remélem kihasználom majd. Nem akartam, hogy a férjem rohangáljon érte, ha esetleg szükségem lesz rá és nem lett volna. Bár tudom, nem nagy dolog.
De én úgy gondolom, hogy jó lesz minden része. Bizakodó vagyok!
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát :) Még így is kicsit tanácstalan maradtam, de lehet megvesszük, ha netán nem tudjuk használni, akkor még mindig ott a vatera, és a jófogás :) :) :)
2012. júl. 13. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!