Szeretnék előfizetni valamelyik újságra, Kismama vagy Anyák lapja, vagy valamilyen babásra. Szerintetek melyik a leghasznosabb? Egyenlőre mondjuk főleg olyan érdekelne amelyik a terhességről és terhesség alatti dolgokról ír többet.
2012. júl. 11. 08:42
1/6 anonim válasza:
uh. sztem mindegyikből vegyél egyet és mérlegelj.
szubjektív véleményem szt egy ismerős tapasztalt kismama hatszor olyan jó infót szolgáltat mint bármilyen sajtótermék.
a net világában nem veszek újságot mert gyülik erdőket vágnak ki miatta és a netről is lementheted magadnak a szükséges dolgokat ha kell kinyomtatod ha nem nem.
majdhogynem felesleges több tíz kg szemét marad az újságok után shutterstockról veszik ők is a képeket idilli babákról mosolygó modellekről akik sose ráncosak sose kialvatlanok ne ilyen képed legyen az anyaságról ha belenézel majd a kismamába csak ilyet látsz mikőzben Te nem így nézel majd ki és azt hiszed benned van a hiba.
sztem a kismama a maga természettudatos hordozós cipelő nyirfacukros édesítetlen receptjeivel picit átesett a bizonyos lovon.
az anyák lapja és a baba magazin meg olyan mintha a brendon bababboltot olvasnád.
de hallgass a szivedre inkább válasz egy megbízható kismamát és őt megismerve kapsz ezer jobb tanácsot és látod az anyaság igazi arcát.
2012. júl. 11. 08:47
2/6 anonim válasza:
Őszintén szólva szerintem egyikre sem. Én egy csomót kaptam a terhesség alatt, mert a családban valaki a Sanománál dolgozott, amelyik kiadó ezeket az újságokat kiadja. Egyáltalán nem volt baj, hogy nem friss példányokat olvastam, mert mindegyikben gyakorlatilag ugyanazokat a témákat taglalták, és ha olvastál mondjuk Nők Lapját, akkor kb azon a színvonalon, szóval jól megírt cikk, csak helyhiány miatt nem elég alapos. Rengeteg kismama blog van interneten, azokból sokkal több hasznos információt tudsz meg, és nem kell annyi reklámmal találkoznod, mint a babás újságokban. Azt figyeld, ha van különszám, én pl. így vettem a "Baba első éve" kiadást, ami szintén nem túl részletes, de útmutatónak jó, hogy milyen témákat keresgéljek interneten. Szerintem az a legjobb, ha 1-2-3 hónapig veszed mindkettőt, és úgy tájékozódsz, de pl. könyvesboltban vagy online is találsz nagyon jó terhességről szóló könyveket, amiben aktuális tudnivalók vannak.
2012. júl. 11. 08:48
3/6 anonim válasza:
korrekció:
"a maga természettudatos hordozós cipelős világával nyirfacukros édesítetlen receptjeivel picit átesett a bizonyos lovon. "
és bababolt.egy bével.
a kismama 9 hónap viszont jó azt talán érdemes megvenni vagy egy jó könyvet pl. Dr. Stuart Campbell-től Ő nagyon nagy név a szakmában terhességről írt egy uh-képekkel telerakott könyvet címet nem tudok . mi történik az adott héten arról szól. akkor inkább azt.
2012. júl. 11. 08:50
4/6 anonim válasza:
Szerintem egyikre sem érdemes!Elég drágák és nem sok hasznos infoval szolgálnak. Ez az én véleményem. Én is kaptam innen onnan (Felicitas csomag) 3-4 példányt, de meg kell mondjam, kb 2 cikk volt ami tényleg érdekes és hasznos volt, a többi hülyeség. Neten sokkal több hasznos infot olvashatsz, vagy regisztrálj be egy olyan fórumra, ahol kismamák beszélgetnek! Sokkal hasznosabb mint az újság!
2012. júl. 11. 09:08
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és megfogadom a tanácsaitokat! :)
2012. júl. 11. 09:28
6/6 anonim válasza:
Szerintem se fizess elő egyikre sem, az újságosnál belelehet lapozni, ha valamelyik tetszik, megveszed. Plusz én figyeltem a kuponokat, elég jó dolgok szoktak lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!