Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Véleményeteket szeretném...

Véleményeteket szeretném kérni! Mam vagy a Tommee Tippee cumisüveg jó?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 13:21
 1/5 anonim válasza:
mindkettő van, a mam anticholic nekem jobban tetszett bar a babam csak vizet iszik belole mert szopizik es el lehet onmagaban sterilizalni a mikroban bar az osszeszerelese kicsit trukkos de jol ra kell csavarni akkor nem folyik ki , tenyleg sok levego kimegy belole ahogy iszik tehat nem nyeli le. tomeetippee is aranyos bar ha csak az anyamell imitalo forma miatt tetszik akkor nem lenyeges a babanak ugyanugy iszik a masikbol is. remelem hasznos voltam :)
2014. febr. 6. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

A MAM szerintem annyiból előnyösebb lehet, hogy:

-olcsóbb

- több helyen kaphatók hozzá kiegészítők is

- kompatibilis az AVENT üvegekkel (tehát avent üvegre is rakhatsz MAM cumit és MAMra is aventet)

- kompatibilis a DM saját márkás babylove cumifejeivel és üvegeivel is

- kevésbé széles, mint a TT, így hordozható cumisüvegmelegítő tasakokban is általában mindbe belefér és a cumisüvegmelegítőkbe is (autósba is, momert aqua-ba is)

- ha jól számoltam, akkor többféle cumifej van hozzá, illetve talán az egész itatócsalád nagyobb, többféléből áll (nemcsak színre, mintára, hanem később van itatópohár, csőrös, kulacsos stb.)

Egyaránt folyamatosan tartják DM-ben, rossmannban és Müller drogériában is, nagy hipermarketekben (auchan pl.).

2014. febr. 6. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk egyértelműen a Mam vált be. Igazából a tomee-ból is elfogadta a tápszert, de azt én utáltam. Mam-ból gyorsabban és jobban evett mindig.
2014. febr. 6. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
A tommee tippeet cseréltem le mamra. A mam alján a szelepnél szépen megy be a levegő, ezért nem kell elvenni a babától ivás közben. A tommeet állandóan el kellett vegyem mert behorpadt a cumi. A másik pedig az, hogy a tommeet sokkal nagyobb macera tisztítani és szerintem semmire se jó az anti-colis üvege, a mam sokkal jobb. Szerencsére simán váltott a kisfiam a 2üveg között....
2014. febr. 6. 14:10
 5/5 xStefix ***** válasza:
Milyen célra?
2014. febr. 6. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!