Ha már nem szoptatpk tényleg jobban lemennek majd a
kilók?
Figyelt kérdés
25 kg szedtem fel, most 74 kg vagyok de 58-60 voltam eddig. 6 hónapja szültem, még mindig szoptatok.a farkaétvágyam már elmúlt sőt már kibrom hogy este 6 után csak könnyűt eszek (saláta, kefír ilyesmi )egy kicsit érzem már hogy könnyebb a hasam de kilóban semmi nem mutatkozik. Kérlek legalább bíztassatok hogy hamarabb lemegy a felesleg:(
2010. jan. 19. 17:18
1/7 anonim válasza:
Engem is ezzel "nyugtatnak"...hááááát én is csak reménykedem:)
12 kg jött fel szülésig - előtte sem voltam azért nádszál kisasszony. Mikor hazajöttünk a kórházból csak 4 kg plussz maradt, de azóta - 11 hónapja szopizik a babám - sajnos visszavándorolt rám legalább 10! :(
Nem nagyon akarok mérlegre állni...de a védőnő rokonom azt mondta, h szoptatás befejezése után majd "leolvadnak" a kilók! Remélem a próféta szólt belőle! :)
2010. jan. 19. 19:03
2/7 anonim válasza:
rajtam ugyan csak +4kg van de az is zavar,gondolj bele ha mar nem szoptatunk akkor lehet dietazni es addigra talan több idönk marad mozogni is,szerintem ha teszel majd erte akkor semmi akadalya a fogyasnak csak rajtunk mulik.en hiszek benne hogy a terhesseg alatt felszedett kilok nem olyan kilok mint ami genetikailag vannak rajtunk.szerintem a testünk visszaall a regi kerekvagasba ha minden a regi lesz.
2010. jan. 20. 08:08
3/7 A kérdező kommentje:
hát már nagyon várom.őszintén szólva utálok már tükörbe nézni szeretnék a régi önmagam lenni.
2010. jan. 20. 08:11
4/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem attól függ, hogy szoptatsz-e vagy sem. Én még mindig szoptatok, most lesz 1 éve és már könnyebb vagyok, mint terhesség előtt. Igaz csak 3 kilóval. De rémelem utána visszanyered az alakodat és ismét jól fogod érezni magad a bőrödben. :))
2010. jan. 20. 16:02
5/7 anonim válasza:
Előző vagyok! Azt elfelejtettem írni, hogy én is felszedtem 16 kilót!
2010. jan. 20. 16:04
6/7 anonim válasza:
a +4 kilos vagyok,szerintem a terhesseg es az utanna levö idö nem tekinthetö normal allapotnak,rettenetesen sokat valtozunk ez idö alatt,a hormonok is kaoszban vannak,amik gyakran okoznak emesztesi zavarokat ezaltal + vagy - kilokat is,most epp nalunk is,persze mindenben vannak kivetelek.
hidd el utanna minden rendbe jön
szia
2010. jan. 21. 10:26
7/7 A kérdező kommentje:
köszi, nagyon remélem pár hónap múlva majd én bíztatok más anyukát :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!