Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi idő mire lemennek a...

Mennyi idő mire lemennek a terhesség alatt felszedett kilók?

Figyelt kérdés

Én 30 kilót híztam. :( Toxémiás voltam, rengeteg víz is van még rajtam, de már 2 hete megszültem és csak 14 kg-al vagyok kevesebb. Még mindig nem jönnek fel a gyűrűim sem. Mennyi idő még mire lemegy?

Előre is köszi a válaszokat!

2008. szept. 21. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem kb 1 hónap volt, mire lementek a kilók. Igaz, én csak 14 kg-t híztam. Azt is hallottam, hogy van aki még a szoptatás alatt is hízik. Ez mindenkinél más, legyél türelmes. Igazán akkor leszel a régi önmagad, ha már nem szoptatsz, és újra megjön a mensi.

2008. szept. 21. 13:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
rajtam is 14 kg volt, és rólam 3 hónap alatt ment le.
2008. szept. 21. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én 25 kg-t híztam, szintén toxémiás voltam. Sajnos a szoptatás alatt egy dekát sem fogytam, talán még híztam is, de igaz, gyakran volt "jó étvágyam" is. 5 hónapig szoptattam a babám, aztán lassanként ment el a tej és akkor elkeztem fogyózni. Egyelore hatásosnak tunik. Hogy ki hogyan, mikor fogy, sokmindentol fugg. Egyrészt alkati kérdés, valakit tényleg fogyaszt a szoptatás, másoknak nem sikerul, akkor turelmesnek kell lenni. És odafigyelni, mit eszel, és mennyit, szoptatás alatt mást nemigen lehet tenni. Szorítok,sikerulni fog majd!
2008. szept. 21. 20:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 19 kilót híztam, még 4 van rajtam, 7 hete szültem. szépen lemegy majd rólad, légy türelmes.
2008. szept. 22. 17:47
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. szept. 23. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 14et hiztam, és csak 3 kg van rajtam, és ma egy honapja hogy szültem.
2008. szept. 23. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!