Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás után lemennek a...

Szoptatás után lemennek a felesleges kilók?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 21:10
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Alkat függő! Ha hízékony vagy, akkor sajna tenned kell érte, hogy lemenjenek a kilók.
2011. jan. 30. 21:12
 2/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha egészségesen táplálkozol, és mellette szoptatsz, akkor a nagy része le fog menni. De nem árt mellette tornázni.

2011. jan. 30. 21:15
 3/30 anonim ***** válasza:
Nekem a szoptatástól mentek le a kilók... Csak úgy olvadt le rólam a zsír, és ment a tejbe.
2011. jan. 30. 21:16
 4/30 anonim ***** válasza:

Szoptatás alatt könnyebb a fogyás, nem utána.

Legalábbis a nagy többségnél.

2011. jan. 30. 21:17
 5/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)Én sajnos nem vagyok egy átlag!:(10 hónapos a babám,és rajtam 14 kg fölösleg maradt a 22 kg-ból.Borzasztó,és zavar:(Tornázni csak óvatosan teszem.Mit tehetnék még?
2011. jan. 30. 21:20
 6/30 anonim ***** válasza:

SZia!

Nem vagy egyedül!

Rajtam 20 kg maradt a szoptatás befejezése után. SZopi alatt híztam meg, nem a terhességem alatt. Sajnos nem mennek le maguktól, már mindent kipróbáltam. Először nem vacsoráztam, majd belefogtam egy kegyetlen szénhidrát diétába, amitől lement 6 kg másfél hónap alatt, de ebből 4 vissza is jött, amikor már nem bírtam tovább tartani. Itthon semmi időm nincs főzni, de igazán öteltem sem, hogy mit készíthetnék magamnak, és időm sincs ezekhez bevásárolni, szóval tiszta káosz. Megrendeltem így egy házhozszállítós diétát, napi 5 étkezés, állítólag hatásos. 1990 Ft/nap. Holnap érkezik az első adag. Már csak ebben bízom, mert nagyon elkeseredett vagyok. Minden ruhám kihíztam, ugyanakkor nem akarok berendezkedni erre a borzalomra sem amilyen most vagyok. SZörnyű. Majd beszámolok róla, hogy mennyire hatásos.

2011. jan. 30. 21:32
 7/30 A kérdező kommentje:
Nagyon várom,hogy irjál majd róla...:(Szomorú vagyok,mert már a férjem is elfordult tőlem....:(És én persze,szeretnék tökéletes anya lenni idegbaj nélkül:(
2011. jan. 30. 21:42
 8/30 anonim ***** válasza:
0%
szoptatás alatt ment le 10 kg!
2011. jan. 30. 21:48
 9/30 anonim ***** válasza:
54%

Kedves utolsó!

Kit érdekel? Rajtad kívül még ezrek írhatnák ezt ide, mert még ezreknek ment le 10 kg a szoptatás alatt. A kérdés az volt, hogy szoptatás után lemennek-e a felsleges kilók. Tudsz erre érdemben válaszolni?

2011. jan. 30. 21:54
 10/30 anonim ***** válasza:

Én is csak híztam a szoptatás alatt. :(

4 hónapja nem szoptatok, azóta 3 kg ment le. Nem tornázok, enni eszek, csak egy picit kevesebbet.

Várom a tavaszt, hátha akkor több kedvem lesz mozogni.

2011. jan. 30. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!