Szoptatás után lemennek a felesleges kilók?
Mivel neked "ez jön le" a kérdésből, ezért nem tudsz érdemes segítséget nyújtani. Provokálni viszont tudsz, mesterien. Olvasd el a kérdést még egyszer, nem nehéz, és értelmezd, próbáld meg. AZtán írj, ha tudsz segíteni.
Elnézést a kérdezőtől, ez már régen nem róla és a kérdéséről szól. A magam részéről válaszoltam neki, ÉRDEMBEN, még jóval ezelőtt.
az ertelmes valaszomat toroltek...le volt irva hogy milyen hibakat kovet el az ember etkezesek kozben ugy hogy azt eszre sem veszi
nincs itt ertelme osztani az eszt mert ennek se eleje se vege...mig a vilag vilag marad lesznek ellentetek es ez igy van jol...ha mindenki fitt es egeszseges lenne nem lenne mirol vitazni...kedves kerdezo azt csinlasz amit akarsz...kivanom neked hogy ertd el azt a sulyt amelyre vagysz es erzed jol magad a borodbe de ne iteld el azokat akik tobbre vagynak
Szia!
Én vagyok a Zsírégető Klubbos, aki egy hete kezdte a fogyókúrát, és kérted, hogy írjam le a tapasztalatomat. Eddig csak annyit tudok írni, hogy szuper! Bár ezzel kezdtem volna a fogyókúrát, és nem saját erőből, akkor már réges régen a régi lennék. Lement 5 kg, nyilván ennek nagy része víz, egy része csak zsír. Még 15 kg-tól szeretnék megszabadulni. Úgy érzem, hogy ezzel könnyedén menni fog. Napi 5 alkalommal eszem (eddig ilyen sosem volt), éhes nem vagyok, érzek ízeket, tehát van sós, édes, savanyú, fűszeres minden nap. nagyon könnyedén lehet tartani, nem érzek kísértést más ételekkel szemben. Nagyon finomakat küldenek. Az első három nap nehezebb volt, akor fájt a fejem, de erről olvastam, hogy várható. Ez elmúlt, a gyomrom pedig megszokta a napi 5-szöri kisebb étekzést. Akkor is kell ennem ha nem vagyok éhes.Nagyon jó, csak ajánlani tudom. Ha érdekelnek a részletek, akkor írj privit, vagy nézd meg a zsírégető klubb honlapját. Nagyon profi, és tényleg játszva megy a fogyás.
Kedves kérdező!
Majd Te is beszámolhatnál, hogy nálad is bevált-e?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!