Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás után lemennek a...

Szoptatás után lemennek a felesleges kilók?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 21:10
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A testépítő férj minderre válasz csajok! Hagyjátok már, építgesse csak a testét a férjével! Legyen kocka a hasa szoptatás közben! Az fontos! A testépítő férj szerint leaglábbis biztosan az!
2011. febr. 1. 11:15
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
a kerdesbol az jon le hogy a kerdezonek is fontos lenne. nekem valoban szerencsem van a ferjemmel de ez nem az o erdeme mert en izzadok erte. aki azt mondja hogy nem fontos a kulso az hazudik. a gyerekem a legfontosabb es nem a hasam de ha van valami amit en megtehetek a kulsoert azt meg is teszem...a jo kulalak barki szmamara elerheto csak dolgozni kell erte
2011. febr. 1. 11:38
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Mivel neked "ez jön le" a kérdésből, ezért nem tudsz érdemes segítséget nyújtani. Provokálni viszont tudsz, mesterien. Olvasd el a kérdést még egyszer, nem nehéz, és értelmezd, próbáld meg. AZtán írj, ha tudsz segíteni.

Elnézést a kérdezőtől, ez már régen nem róla és a kérdéséről szól. A magam részéről válaszoltam neki, ÉRDEMBEN, még jóval ezelőtt.

2011. febr. 1. 11:45
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

az ertelmes valaszomat toroltek...le volt irva hogy milyen hibakat kovet el az ember etkezesek kozben ugy hogy azt eszre sem veszi

nincs itt ertelme osztani az eszt mert ennek se eleje se vege...mig a vilag vilag marad lesznek ellentetek es ez igy van jol...ha mindenki fitt es egeszseges lenne nem lenne mirol vitazni...kedves kerdezo azt csinlasz amit akarsz...kivanom neked hogy ertd el azt a sulyt amelyre vagysz es erzed jol magad a borodbe de ne iteld el azokat akik tobbre vagynak

2011. febr. 1. 12:09
 25/30 A kérdező kommentje:
Drága TESTÉPITŐ FELESÉG:)én nem itélem el azt aki többre vágyik,sőt!Csupán az unatkozó,kötöszködő álnőket,és álanyákat itélem el!Úgy szoptattál te gyereket,ahogy én macskát:)Sztem te egy gép előtt ülő Józsi,Misi,akárki vagy!Testépitő apuci a modorodon is tuningolhatna!Továbbra sem tőled várom az Érdemi választ.Mindenki másnak pedig köszönöm a segitséget,megértést!:)
2011. febr. 1. 12:52
 26/30 anonim ***** válasza:
0%
ha neked attol jobb akkor legyen igazad...szanalamas hogy azert mert valami szamodra elerhetetlen azt gondolod hogy nem is letezik...reszemrol zarom a temat mert ha nem hiszed el hogy az vagyok akinek mondom magam akkor semmi mast sem hiszel el abbol amit irok. a kisfiam gyonyoru egeszseges es csak az tudom kivanni neked hogy legyen olyan szep csalaldod mint nekem
2011. febr. 1. 13:01
 27/30 anonim ***** válasza:
49%
Nem nyugszik, nem nyugszik...
2011. febr. 1. 13:19
 28/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én vagyok a Zsírégető Klubbos, aki egy hete kezdte a fogyókúrát, és kérted, hogy írjam le a tapasztalatomat. Eddig csak annyit tudok írni, hogy szuper! Bár ezzel kezdtem volna a fogyókúrát, és nem saját erőből, akkor már réges régen a régi lennék. Lement 5 kg, nyilván ennek nagy része víz, egy része csak zsír. Még 15 kg-tól szeretnék megszabadulni. Úgy érzem, hogy ezzel könnyedén menni fog. Napi 5 alkalommal eszem (eddig ilyen sosem volt), éhes nem vagyok, érzek ízeket, tehát van sós, édes, savanyú, fűszeres minden nap. nagyon könnyedén lehet tartani, nem érzek kísértést más ételekkel szemben. Nagyon finomakat küldenek. Az első három nap nehezebb volt, akor fájt a fejem, de erről olvastam, hogy várható. Ez elmúlt, a gyomrom pedig megszokta a napi 5-szöri kisebb étekzést. Akkor is kell ennem ha nem vagyok éhes.Nagyon jó, csak ajánlani tudom. Ha érdekelnek a részletek, akkor írj privit, vagy nézd meg a zsírégető klubb honlapját. Nagyon profi, és tényleg játszva megy a fogyás.

2011. febr. 8. 16:47
 29/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen kedves utolsó!Jól hangzik,sztem kipróbálom majd...Ari vagy,kivánok sok sikert hozzá:)
2011. febr. 11. 22:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Majd Te is beszámolhatnál, hogy nálad is bevált-e?!

2011. febr. 11. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!