nem fog lenni csak akkor ha teszel erte. ha szopi alatt nem fogytal akkor az azt jelenti hogy valamit nagyon rosszul csinaltal. (ossze vissza ettel nassoltal ket etkezes kozt). Egyel 5-6szor keveset es ne nassolj keruld a cukrot egyel sok zoldseget es szaraz hust es mozogjal heti 4x1orat. nehez lesz mert egy millio rossz szokasod lett szoptats alatt. azok akik nem fogynak szules utan (pedig ilyenkor a legkonnyebb) el kell gondolkozniuk a napi etrendjukon mert biztosan rosszul csinalnak valamit...
2011. jan. 31. 07:40
12/30 anonim válasza:
Kedves 07:40-es!
Ez egy nagy hülyeség, amit írtál!
Én normálisan kajáztam a szoptatás alatt, nem faltam óránként, odafigyeltem, hogy mit ettem. Csak minőségi gyümölcsleveket és ásványvizet (inkább ezt) ittam.
Mégis híztam. Ilyet ne írj, hogy biztos nem helyesen étkezik valaki, azért hízik. Nem tudhatod, hogy kinél hogyan működik!!!
2011. jan. 31. 10:09
13/30 A kérdező kommentje:
Kedves 7:40-es válaszolóm!Ott kezdem,hogy felháboritott a válaszod,le se irom mennyire!!!!!!!!!Én nem kioktatást és kritizálást kértem,csupán egy kérdést tettem föl(mellesleg nem is válaszoltál rá!)Másrészt te diatetikus,vagy pszichólogus vagy?:)Mert nagyon tudod osztani az észt,anélkül,hogy ismernél engem,az étkezési szokásaim,a szervezetem,stb...Vagy látnok 20 dekás zseni vagy??????????Mindenesetre sztem az ilyen "jóindulatú" válaszoktól megkimélhetnéd ezt az oldalt!Köszi!!!!!!!!!
2011. jan. 31. 15:06
14/30 anonim válasza:
Utolso ott a pont. Kedves kerdezo te magad irtad hogy sokat hiztal es meg is kaptad a valaszt hogy miert es hogy hogyan kell megszabadulni a feleslegtol. Csak azert fogod fel bantasnak mert az elozo valaszolo beletrafalt a problemadba. Tudom hogy szivesebben olvastal volna csak olyan jellegu valaszokat hogy: "igen en is kover vagyok" de szerencsere nem mindenki vegzi igy terhesseg es szoptats utan. Napi 500kcal kell a tejtermeleshez tehat nem kell tobb diplomasnak lenni ahhoz hogy lassuk valamit valoban nem csinalsz jol ha nem fogytal
2011. jan. 31. 15:21
15/30 anonim válasza:
Bocsi, de szerintem nincs igazatok, és még bántó is a modorotok - nekem is 4 hónapos a babám, szoptatok!, és nem megy le a +7 kg. Pedig sokat iszok és csak vizet, no cukor, csoki, fehér kenyér; sok gyümölcs és zöldség és egy hónapja naponta tornázok - persze nem sokat, mert a szoptatás rovására nem akarom túlerőltetni. Mai napig egy dekát sem fogytam. Mellesleg, sok nőnek ingadozik ilyenkor a hormonszintje! És ha valaki karfiolos és picit több felesleg van rajta, még lehet vonzó, BOLDOG és kívánatos, nem csak egy botsáska néz ki jól a baba mellett beesett arccal!
Szerintem kitartás, nyilván tenni is kell érte, hogy újra jó formában legyünk. Olvastam másnál, hogy érdemes az orvosod tanácsát is kikérni.
2011. jan. 31. 18:48
16/30 anonim válasza:
:)
2011. jan. 31. 22:29
17/30 anonim válasza:
Nekem sikerult elolvasni a hozzaszolasokat torles elott es azt kell mondanom hogy ez csak a ti hiusagotokat sertette. Tok felesleges volt feltenni a kerdest ha torlitek a valaszokat.
2011. febr. 1. 08:07
18/30 anonim válasza:
Én nem töröltem egyetlen választ sem, csak nem szeretem, ha valaki ismeretlenül osztogatja az észt. Nem ismer, akkor ne mondja már meg nekem, hogy mit csinálok szoptatás alatt és után. A kérdésre válaszoljon, ha tud! Ha nem, akkor menjen tovább, mert itt senki nem kéri, hogy oktassák ki! Csak van 1-2 ember, aki nem bírja megállni, hogy ne kötekedjen! Olyan okos, hogy egyszer elsül az agya!
2011. febr. 1. 10:03
19/30 anonim válasza:
A két "kedvestől" kérdem hogy szültek-e már? Mert nem úgy tűnik, ez nem tapasztalati vélemény! Főleg a testépítő férj nem igazán van tisztában a szüléssel és az azt követő dolgokban! Szerintem nem azt akarja hallani, hogy igen én is kövér vagyok, tévedsz! Segítséget, véleményt kért és támogatást, erre lehurrogjátok hogy nassolgat meg stb. Honnan tudod?
2011. febr. 1. 10:12
20/30 anonim válasza:
igen. szultem van egy ket eves fiam...13 kilot hiztam es 4 kilo maradt szules utan amit a ferjem segitsegevel (testepito) le is ment 4 honap alatt...tornaztam, egeszsegesen ettem, nem nassoltam es szoptattam 22 honapig ugy hogy kockas volt a hasam. buszken jartam toppokban es strandra...most is tratom magam a velemenyemhez...valamit csak nem csinaltok jol ha nem fogyto...500 kcal elonyotok van amire szepen razabaltok vagy nassoltok...lehet ezt is torolni de az megint csak arra lenne bizonyitek hogy irigyek vagytok es hallani sem akarjatok hogy vannak akik jol csinaljak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!