El akarja választani magát? 13 hós kisfiam furcsán viselkedik.
Anno 3 hónapig küzdöttem a szoptatásért, ami végül sikerült, a kisfiam ma 13 hónapos és újra "problémáink" vannak.
Az a helyzet, hogy harap. Egy-két hónapja már sikerült leszoktatni róla ("nem! Fáj mamának") de most megint csinálja. Három napja nem szopizik nappal csak azért kér cicit hogy megharapja. Vagy mutogat a cicire, majd amikor kínálom, akkor meg rázza a fejét.
Eddig cicin aludt el, most emiatt ez sem megy., kínlódva alszik el. Álmában szopizik egyedül.
Most fejek nappal, hogy a kimaradt szoptatások miatt ne legyen baj, de félek, szeretné abbahagyni a szopizást.
Lehet ez ilyen hirtelen? Jön a foga az biztos, de az egész nagyon hirtelen, drasztikus... Talán nevetségesen és önzőn hangzik de én sem álltam még készen az elválasztódásra... Szerettem volna legalább másfél-két éves koráig szoptatni. Tudom ez nem róla szól, csak egy hete még sűrűn szopizott és most olyan furcsán viselkedik.
Mit tegyek? Mi lehet az oka ennek a hirtelen váltásnak? Más is volt már így?
a baba szervezetnek már fél éves kortól szüksége van élelmiszerekre, főleg mert pl vas nincs a tejben és szükségük van rá, meg nem vélelenől mőlik egy a nyelvkiöltő reflex sem ere a korra, meg sorolhatnám, a fogak sem szopihoz valók..
ha nem is elválasztani, de nem írtad hogy eteted is?
amúgy meg szerintem ahogy egyre nagyobb egyre jobban megnyílik neki a világ, lehet játszik vele, az én babám speciel már nem is tud mindig csak a szopira figyelni mint korábban, már ügyelnem kell, hogy csend és nyugalom legyen körülötte (4 hós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!