El szeretném választani a babám, de se a tápszert sem a tejet nem fogadja el?
Figyelt kérdés
1 éves lesz, alig alig szopizik, reggel ritkán, este mindig és éjszaka ált. 1*ébred.
Az első lányomat könnyedén sikerült, rögtön elfogadta utána a tejet. De most a kicsi hallani sem akar róla. Picit ízesítettem kakaóval hátha de így sem. Mondjuk még csak reggel kínálgatom. Várjak még(5 napja próbálkozunk). Vagy már kínáljam este is??
2013. aug. 27. 13:26
1/5 anonim válasza:
Minek egyáltalán a tápszer vagy a tej, ha már egyébként is ritkán szopizott, azaz már rendesen eszik?
Víz, tea... is megfelel folyadéknak. Vagy azt se fogyaszt?
2/5 anonim válasza:
1 éves gyereknek inkább rendes kaját adj, ne tápszert....
Mi a fenének az?
3/5 anonim válasza:
Attól még tejre szüksége van/lesz..nagyokosok...
4/5 anonim válasza:
Már miért lenne rá szüksége?
Semmi olyan tápanyagot nem tartalmaz, amit másból ne lehetne bevinni, sőt az allergizáló tulajdonsága miatt nem is rossz, ha az ember messziről kerüli!
5/5 anonim válasza:
Másfél éves szopizós nagylányom van. Sem tejet, sem kakaót nem issza meg, de szereti a sajtot, joghurtot, túrót. Pár napja beteg lettem, fosós-hányós, szinte semmi tejem nem lett. Megkérdeztem gyerekorvos ismerőst, ha most abbahagyjuk a szoptatást, akkor elég-e a tejtermék neki, és azt mondta, hogy teljesen ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!