2hónapos a babám, nagyon kevés tejem lett miután korházba kerültünk a picivel, bizonyára stresszeltem és csökkent a mennyiség. Ezért sajnos tápszert is kap. Sőt főként tápszeres lett. Hogyan tudnám visszahozni a tejem?
A laktoherb teát melegen idd!
Az is fontos mit eszel, hisz abból lesz a tej!
Tartalmas ételeket kell enni, reggelire 2 szelet kenyér feltéttel, zöldséggel , tízóraira keksz, ebédre tésztás, burgonyás étel hússal, uzsonna kekesz gyúmölccsel, süti, vacsi megint kenyér.
Nekem sem volt sok tejem, több tápot evett mint szopizitt, a gyerekorvos javasolta ezt az étkezést, s most csak anyatejes, és nagyon szépen heti 30 dékát hízik. 3 hete ott áll a táp bintatlanúl, és még naponta fejni is tudok 60-100 Milit, amit elrakok a fagyóba!
Szintén 2 hónapos:)
a pótlást és a lefejt tejet szoptanít készülékkel add, ne cumisüvegből, keress rá neten, kérdezd a védőnőt, vagy szoptatási tanácsadót, kölcsönözz, vagy csinálj házilag hasonlót, a lényeg, hogy ne cumisövegől, és hogy a baba a cicin legyen sokat. plusz amiket előttem írtak.
(nekem 7 hetes koráig 90% tápszeres volt, de első héttől ezzel kapta, aztán visszajött a tej)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!