Kézi mellszívó: milyen márkát érdemes választani?
AVENT ISIS-em volt, három gyerekkel és tökéletes volt, azok a "párnák" nagyon jók.
Én egyszer vidéken felejtettem a gépet, és kértem a szomszédtól kölcsön. Egy Medela-t kaptam, hát egy fejés után kikészült a mellem totál.
Talán számít, hogy én kis mellű vagyok.
Köszi lányok! Az Avent isis-t vagy mit néztem most én is. A TT. ilyen lenne? De az üvege annyira tetszik, olyan mint a női mell, anti colic, mi kell még? :-/
Várom a további tapasztalatokat!
Újat szeretnék mindenképp, és az elektromosat nem bírom megvenni :-( Ha lenne lehetőségem, olyat vennék; ezt már tudom hogy megérné.
Szóval igen, kézit :-)
második vagyok, és annyit azért hozzá fűznék ehhez, hogy nem feltétlen szükséges elektromos.
Minden attól függ, hogy mennyit és mire akarod használni.
Ha alapvetően az igény szerinti szoptatásra rendezkedsz be, akkor teljesen elég egy kézi, ugyanis csak akkor kell mellszívó, ha:
- kezdetben túl erősen jön a tej és szoptatás előtt picit meg kell fejni
-ha szaporítani akarod a tejtermelést
-ha eltömődött egy mellcsatornád
-ha el akarsz menni valahová és fejsz tejet a babádnak hogy más is meg tudja etetni szükség esetén
Ha nem akarsz szoptatni és állandó tejfejésre adod a fejed, akkor természetesen az elektromos a kényelmes, mert az az, ami hosszú távon nagy mennyiséget produkál.
Tulajdonképp azt nem tudjuk, hogy Kérdező várandós-e még, vagy már megvan a babája.
Nagyon tisztelem azokat az anyukákat, akik hónapokon (sőt éveken át) fejnek, de az is biztos, hogy én inkább a kezdetekkor javaslom szoptatási tanácsadó bevonását, hogy segítsen a helyes technikát elsajátítani (ami nem magától értetődő!!), és akkor erre nincs szükség.
Az egyik anyuka, akit ismerek baba-mama körből az első gyerekével több mint egy évig fejt (persze elektromossal), kizárólag anyatejjel táplálta így a gyermekét az első hónapokban, aztán a második babával már szoptatási tanácsadó segítette őt, gyönyörűen szoptatott, és nem győzte hangoztatni, hogy ha az elsővel kapta volna a megfelelő segítséget, akkor simán ment volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!